Oglas
· · Komentari: 0

"Nemoj da se foliramo, ja moram da popijem": Nada Topčagić otkila svoj veliki strah

Nada Topčagić ima jedan strah koji ne može da prevaziđe

1706773790_Foto-Ataimages.rs-Nada-Topcagic1.jpg
Foto: Ataimages.rs
Oglas

Pevačica Nada Topčagić svojevremeno je ispričala da ima trah od letenja i da je jednom prilikom "kukala i zavijala" dok su kolege spavale, a sada je, gostujući u emisiji otkrila i da taj strah nikad neće prevazići, uprkos činjenici da zbog posla mora da leti avionom.

- Uvek je bilo dobro kada su išle i ostale kolege, pa svi zajedno letimo, ali se dešavalo da letim sama iz Beča za Tirol, ja sama u avionu, a imalo je samo sedam putnika. Dogodile su se turbulencije, a ja sam počela tako da urlam da su stjuardese prišle do mene, a okolo sve stranci - ispričala je Nada, pa otkrila kako je bila "zaglavljena" u Italiji jednom prilikom jer je propustila let.

- Najgore mi je kada sama letim, ti gejtovi, let kasni, a ti treba da presedneš negde, ja tu ne mogu da se snađem. Od straha ne znam gde se nalazim i tako sam jednom doživela da mi je avion odleteo, pa sam pet dana ostala u Milanu - rekla je pevačica.

Nada je priznala i da uvek "drmne jednu" kada krene da leti.

- Nemoj da se foliramo, ja moram da popijem i da budem raspoložena za avion, inače nema šanse da krenem. Kada bi sela trezna u avion, bilo bi svašta - ispričala je Topčagićeva u emisiji Bez filtera sa Sarom Miom.

BONUS VIDEO:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas