Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"НЕМОЈТЕ ДА ЈЕ МАЛТРЕТИРАТЕ": Кејт Мидлтон се свакодневно суочава са многим проблемима

Кејт Мидтлон ће сада сигурно осећати велики притисак сваки пут кад се буде појављивала у јавности после операције

1710411241_1709217582_1707556918_1705585015_Foto-Profimedia-Kejt-Midlton-i-princ-Vilijam-65e0972e98966.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Кејт Мидлтон тренутно је у "крхком психичком и физичком стању". Принцеза од Велса последњих два месеца не може да узме тренутак предаха.

Кејт Мидлтон је непрестана тема на друштвеним мрежама и у медијима. Након што је објављена информација да је принцеза имала операцију абдомена, низале су се разне приче јер се дуго није појавила у јавности.

Све је почело теоријама да је Кејт Мидлтон у коми, да би се ситуација додатно закомпликовала првом објављеном фотографијом принцезе у аутомобилу која је улила додатно неповерење код корисника друштвених мрежа који су тврдили да то није она. Као последња кап у чаши је недавна фотографија са децом за коју се тврди да је фотошопирана.

Због скандала с фотографијом Кејт Мидлтон се осећа јако лоше изјавио је стручњак за краљевску породицу која је позвала јавност да је јавност "остави на миру", преноси Даилy Маил.

Британска принцеза у понедељак се на друштвеним мрежама извинила због "било какве забуне" коју је изазвала фотошопирана фотографија коју је у недељу објавила њена канцеларија у Кенсингтонској палати. Неколико водећих новинских агенција, укључујући Ројтерс, повукло је фотографију након што је анализа показала да је дошло до манипулације фотографије.

Џени Бонд мисли да ће Кејт Мидтлон сада сигурно осећати велики притисак сваки пут кад се буде појављивала у јавности после операције.

Анђела Левин, још један аналитичар, похвалила је Кејт јер је задржала достојанство. Упркос позивима јавности да се објави оригинална фотографија, на којој су Кејт и њена деца, Кенсингтонска палата је објавила да то неће бити учињено.

"Не треба ју малтретирати да објави све фотографије. Осећаће се баш јадно, упозорила је Бонд говорећи за ГБ Неwс. Додала је 10. март за Кејт Мидлтон био ужасан и да јој је све покварила бурна реакција јавност.

"Зар желимо да малтретирамо жену која се опоравља од врло озбиљне операције? Размишљам о томе како се она осећа овог јутра. Скроз јадно, вероватно. Очигледно јој је скандал покварио све. Није изгледала баш срећно у аутомобилу с Вилијамом", рекла је Бонд.

Анђела Левин сматра да би људи треабло да буду поносни јер Кејт Мидлтон није окривила ниједног члана особља и да је задржала достојанство и част.

"Присталице Харија и Меган треба да престану да говоре да се њима тако нешто не би никад десило. Нечасно је ликовати када некоме није добро" додаје.

Принц Вилијам направио је фотографију своје насмејане породице после чега ју је Кејт средила пре објаве на Инстаграму у недељу.

Прича се да су запослени Кенсингтонске палате провели недељу дана у планирању објаве фотографије принцезе с циљем да стишају злокобна нагађања о природи болести због које се принцеза мора да се опоравља три недеље.

Уместо тога, сређена фотографија додатно је распламсала нагађања и подстакла ширења теорија завере.

Слика је привукла огромну пажњу медија јер је то прва службена фотографија Кејт откако је у била подвргнута операцији абдомена. Тада је наведено да није реч о карциному, али није речено о чему се ради.

(БлицЖена)

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas