Oglas
Oglas
· · Коментари: 1
ЕУРОСОНГ 2021.

НЕПРЕПОЗНАТЉИВ! Погледајте како је победник Евровизије НЕКАДА ИЗГЛЕДАО! Ни налик особи са шминком и тетоважама (ФОТО)

Не личи на себе!

1621837135_99062_get-thumbs-on-fly-2_f.jpg
Фото: АП Пхото/Петер Дејонг
Oglas

Италијан Дамијано Дејви, фронтмен групе “Манескин” која је однела победу на такмичењу Еуросонг 2021. осим победе, нашао се и у центру скандала, где га оптужују, да је уживо у програму шмркао кокаин.

Више о томе прочитајте ОВДЕ.

Осим прашине коју је подигао ових дана, а ситуација се свакако не смирује, за овим контроверзним младићем полуделе су и жене широм света, јер на његову појаво свакако нико не остаје равнодушан.

Лепушкасто лице, тело прекривено тетоважама, рок стил  и италијански шмек свакако је нешто што је запамтио свако ко је гледао овогодишње такмичење.

Међутим, испливала је и фографија овог певача из млађих дана, на којој није ни налик данашњем изгледу.

Фотографију је на свом Твитер налогу поделио новинар и активиста за борбу за ЛГБТ права Предраг Аздејковић и  показао како је Дамијано некада изгледао.

-Дамијано Дејви, победник овогодишње Евровизије док је био нормалан момак. Шра роцк’н’ролл учини од човека – написао је Аздејковић.

Без упадљиве шминке и тетоважа, у кошуљи нимало не подсећа на себе, зар не?

Да нема везе са причом у чији контекст га стављају, Дамијано се огласио након оптужби да је шмркао кокаин, а шта је рекао у своју одбрану, више о томе прочитајте ОВДЕ.

Погледајте спорни снимак, па процените и сами:

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas