· · Коментари: 0

Неша Бриџис ИСПРОЗИВАО Андрију Милошевића: "Причају ти вицеве и још траже пет глава"! Отворено о крађи фора и тезги међу познатим комичарима (ФОТО)

Ненад Даниловић, познат под псеудонимом Неша Бриџис, један је од најпознатијих српских stand up комичара.

1636457561_pjimage--24-.jpg
Фото: Принтскрин/Јутјуб/ BALKAN INFO - Zvanični kanal

Колико "крађа" идеја и фора има у свету комедије, открио је приликом интервјуа у емисији Балкан инфо, где споменуо и неке познате колеге.

Прочитајте још: Да ли препознајете МАМУ И ЋЕРКУ? Обе су познате глумице, а њихова породица важи за једну од најскладнијих на домаћој сцени

- У мом послу ја морам да најавим хуманитарни наступ, па изађе на плакату да са својим колегама наступам, некад сам сам, некад са својим колегама и тако даље. Срђан Јовановић, из Менталног разгибавања, Срђан Слијепчевић, има ту разноразних Срђана, чија имена не бих баш да спомињем, тако да, једни су од тих који нису позвали телефоном да виде како си, а сад наступају по неком мом шаблону, радећи неке моје тезге.

"Stand up није причање вицева"

На питање водитеља колико је својих фора видео на туђим наступима, одговорио је: 

- Кад чујем виц... Маца прича вицеве, Андрија Милошевић прича вицеве, не знам да ли су они stand up комичари, можда ја нисам stand up комичар, немам појма. Основа stand up-a је прича, а не виц. Ко дође на сцену и прича ти вицеве, то није то. Још ти траже огромне паре да ти испричају виц.

- "Како се зове вепар са три ноге? Непар", ууу, екстра, ево ти буразеру пет глава и имаш име. 

Неша је открио и како гледа на забавне емисије где наступају деца.

- Никада ти неће признати то. Гледао сам онај ужас од аудиције, где се појави девојчица од пет година и имитира Станију, немам ништа против људи, али девојчице, имаш пет година, шта је са родитељима? Шта, свађају се ко ће да буде Станија, а ко Сораја?

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУК

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.