Oglas
· · Komentari: 0

Neša Bridžis ISPROZIVAO Andriju Miloševića: "Pričaju ti viceve i još traže pet glava"! Otvoreno o krađi fora i tezgi među poznatim komičarima (FOTO)

Nenad Danilović, poznat pod pseudonimom Neša Bridžis, jedan je od najpoznatijih srpskih stand up komičara.

1636457561_pjimage--24-.jpg
Foto: Printskrin/Jutjub/ BALKAN INFO - Zvanični kanal
Oglas

Koliko "krađa" ideja i fora ima u svetu komedije, otkrio je prilikom intervjua u emisiji Balkan info, gde spomenuo i neke poznate kolege.

Pročitajte još: Da li prepoznajete MAMU I ĆERKU? Obe su poznate glumice, a njihova porodica važi za jednu od najskladnijih na domaćoj sceni

- U mom poslu ja moram da najavim humanitarni nastup, pa izađe na plakatu da sa svojim kolegama nastupam, nekad sam sam, nekad sa svojim kolegama i tako dalje. Srđan Jovanović, iz Mentalnog razgibavanja, Srđan Slijepčević, ima tu raznoraznih Srđana, čija imena ne bih baš da spominjem, tako da, jedni su od tih koji nisu pozvali telefonom da vide kako si, a sad nastupaju po nekom mom šablonu, radeći neke moje tezge.

"Stand up nije pričanje viceva"

Na pitanje voditelja koliko je svojih fora video na tuđim nastupima, odgovorio je: 

- Kad čujem vic... Maca priča viceve, Andrija Milošević priča viceve, ne znam da li su oni stand up komičari, možda ja nisam stand up komičar, nemam pojma. Osnova stand up-a je priča, a ne vic. Ko dođe na scenu i priča ti viceve, to nije to. Još ti traže ogromne pare da ti ispričaju vic.

- "Kako se zove vepar sa tri noge? Nepar", uuu, ekstra, evo ti burazeru pet glava i imaš ime. 

Neša je otkrio i kako gleda na zabavne emisije gde nastupaju deca.

- Nikada ti neće priznati to. Gledao sam onaj užas od audicije, gde se pojavi devojčica od pet godina i imitira Staniju, nemam ništa protiv ljudi, ali devojčice, imaš pet godina, šta je sa roditeljima? Šta, svađaju se ko će da bude Stanija, a ko Soraja?

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUK

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas