Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Несташлук који им је обележио СТУДИРАЊЕ: Урнебесна прича о томе шта су Манда, Весна Тривалић и Драган Бјелогрлић урадили код Бате Живојиновића у стану

Глумци су тада побегли главом без обзира

1693724954_Foto-Ataimges.rs-glumci.jpg
Фото: Атаимагес.рс
Oglas

Милорад Мандић Манда је једном приликом испричао урнебесну анегдоту из студентских дана. Манда, ВЕдна Тривалић и Драган Бјелогрлић су као задатак на факултету добили да сниме филм. Они су одлучили да то ураде у кући Бате Живојиновића, јер су тада били блиски са његовом ћерком Јеленом. Бата никада није требао ни да сазна за то, међутим ситуација се измакла контроли. 

- Кад смо били студенти глуме на ФДУ једна од обавезних и пожељних вежби је био рад са студентима режије. Снимали смо филм. Горан Гајић је режирао. Играли су Драган Бјелогрлић, Весна Тривалић, ја, и тако даље. Требао нам је објекат неки где ћемо ми снимити ентеријер. И где ћемо, како ћемо – некако смо дошли до Батине ћерке Јелене. Бата и Лула нису били у стану. Идеално. Значи можемо тамо да снимамо. Наравно наше присуство нису требали да открију никад осим по рачуну за струју од оног реклектора што се упали - почео је причу Манда гостујући својевремено у емисји "АмиГ Схоw", па наставио:

- Фино смо се припремили, све је било супер а онда је Гајић смислио да направи кадар, који смо звали холивудски кадар – да кад глумац отвори фрижидер а оно светло груне у њега. Пробамо ми али она обична сијалица у фрижидеру. Ништа. Сетимо се ми да убацимо рефлектор у фрижидер. Убацимо ми рефлектор у фрижидер и пробамо а оно бљесне. Ми одушевљени. Снимимо ми то. И неко је рекао – пауза. Е али нико није угасио рефлектор. Следећа сцена – отварамо фрижидер а оно… то је било најбрже отапање фрижидера у историји те справе. Странице фрижидера су се буквално отопиле. Ми смо то гледали запањени и веровали или не у огромном страху. Клинци смо били, нисмо ми ни сањали да ћемо некад радити са Батом. Бата је за нас био полубог. Огромна историја филма се ослањала на Бату - рекао је Манда.

Након тога, они су се разбежали и касније позвали Јелену да виде како је бата реаговао.

- Е а онда смо Јелену кришом звали.

Је л’ ти Бата дошао?
Јесте.
Шта је рекао?
Љут је.

Уф, то није добро. Није добро ни за нас ни за све послове које будемо радили. Шта да урадимо. Али не вреди, ми смо слепци студенти, немамо ми пара да купимо нов фрижидер. И онда смо смислили да направимо плакат за онај филм што смо снимали. Плакат је носио наслов 'Седми дан'. Е онда је у потпису стајало – режија, Горан Бата Гајић, улоге – Драган Бата Бјелогрлић, Весна Бата Тривалић, Милорад Бата Мандић. Цела екипа су били Бате. Колико му се то допало или не и колико је то била права компензација или не ја то не знам. Али било је симпатично. Касније смо се у неким дружењима на снимању филмова сећали тога. Он је увек говорио – јао, какву сте ми штету направили, ал добро нема везе - рекао је својевремено Манда.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas