Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ПОЗНАТИ

НИЈЕ ИМАЛА НИ ЗА ЧАРАПЕ: Карлеуша проговорила о ТЕШКИМ ПОЧЕЦИМА - "Мама је позајмила новац да би ми испунила сан"

Карлеуша је на свом Инстаграму поделила слику на којој позира у трави и открила да прославља пуних 27 година успешне каријере

1650874470_Untitled.jpg
Фото: Принтскрин/Инстаграм/ карлеусастар
Oglas

Певачица коју или обожавате или оспоравате, тако би се укратко могла описати Јелена Карлеуша, када је њен лик у питању. Увек у центру пажње и на мети критика, али и похвала, Јелена већ скоро три деценије гради каријеру и никад није посустала. Увек говори шта мисли, а о њеним наступима се пише и прича данима.

Важи за модног сладокуса и увек је од главе до пете обучена у дизајнерску одећу, а сваки светски тренд одмах донесе и у Србију. Али да није све било идилично и лако, Јелена је поводом прослављања 27 година каријере открила у најновијој Инстаграм објави.

Прочитајте још: УСКРШЊИ ИНТЕРВЈУ ИВЕ ШТРЉИЋ ЗА МАГАЗИН: "Чешће бирам модерније колаче од старинских"

"Да, прослава 27 година каријере. На данашњи дан је изашао албум за који је моја мајка позајмила новац да би испунила мој сан. Веровала је и није погрешила. За прва тв појављивања нисам имала ни шта да обучем, нисам имала ни за чарапе… али сам била одлучна у намери да полетим и успем. Нисам сумњала ниједан секунд у то. Колико борбе, муке, напада, неправде, бола, суза, рушења, падања и устајања", написала је Карлеуша и додала:

"Али и највећих успеха, фанова које као ја нема нико, померања граница храбро, постављајући темеље за читаву моју браншу. Али све ви то добро знате… били сте уз мене и у добру и у злу, кад сам била свуда забрањена, оцрњена, нападана и кад сам била на 'врху света' са великим хитовима, највећим концертима, најхрабријим пројектима… Да цитирам саму себе: Без вас сам само идеја, а са вама сам револуција! Ових 27 година је било и Вива ла дива и Алл абоут дива, а сада долази Алпха. Не знам обично, не знам мирно… Чудна сам и бурна, несхваћена заувек, али увек своја. Хвала за првих 27 година пута".

БОНУС ВИДЕО:

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas