Oglas
· · Komentari: 0
POZNATI

NIJE IMALA NI ZA ČARAPE: Karleuša progovorila o TEŠKIM POČECIMA - "Mama je pozajmila novac da bi mi ispunila san"

Karleuša je na svom Instagramu podelila sliku na kojoj pozira u travi i otkrila da proslavlja punih 27 godina uspešne karijere

1650874470_Untitled.jpg
Foto: Printskrin/Instagram/ karleusastar
Oglas

Pevačica koju ili obožavate ili osporavate, tako bi se ukratko mogla opisati Jelena Karleuša, kada je njen lik u pitanju. Uvek u centru pažnje i na meti kritika, ali i pohvala, Jelena već skoro tri decenije gradi karijeru i nikad nije posustala. Uvek govori šta misli, a o njenim nastupima se piše i priča danima.

Važi za modnog sladokusa i uvek je od glave do pete obučena u dizajnersku odeću, a svaki svetski trend odmah donese i u Srbiju. Ali da nije sve bilo idilično i lako, Jelena je povodom proslavljanja 27 godina karijere otkrila u najnovijoj Instagram objavi.

Pročitajte još: USKRŠNJI INTERVJU IVE ŠTRLJIĆ ZA MAGAZIN: "Češće biram modernije kolače od starinskih"

"Da, proslava 27 godina karijere. Na današnji dan je izašao album za koji je moja majka pozajmila novac da bi ispunila moj san. Verovala je i nije pogrešila. Za prva tv pojavljivanja nisam imala ni šta da obučem, nisam imala ni za čarape… ali sam bila odlučna u nameri da poletim i uspem. Nisam sumnjala nijedan sekund u to. Koliko borbe, muke, napada, nepravde, bola, suza, rušenja, padanja i ustajanja", napisala je Karleuša i dodala:

"Ali i najvećih uspeha, fanova koje kao ja nema niko, pomeranja granica hrabro, postavljajući temelje za čitavu moju branšu. Ali sve vi to dobro znate… bili ste uz mene i u dobru i u zlu, kad sam bila svuda zabranjena, ocrnjena, napadana i kad sam bila na 'vrhu sveta' sa velikim hitovima, najvećim koncertima, najhrabrijim projektima… Da citiram samu sebe: Bez vas sam samo ideja, a sa vama sam revolucija! Ovih 27 godina je bilo i Viva la diva i All about diva, a sada dolazi Alpha. Ne znam obično, ne znam mirno… Čudna sam i burna, neshvaćena zauvek, ali uvek svoja. Hvala za prvih 27 godina puta".

BONUS VIDEO:

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas