Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

НИЈЕ МОГЛА ДА ИЗДРЖИ: Адел се расплакала на свом музичком повратку пред публиком, морао да ИНТЕРВЕНИШЕ пријатељ из детињства! (ФОТО)

Певачица (33) је плакала током снимања емисије "Публика са Адел" током којег је публици рекла: „Тако сам нервозна."

1636359626_pjimage--18-.jpg
Фото: Profimedia
Oglas

Али фанови су испричали како их је и даље одушевила. Њен дечко, спортски агент Рич Пол (39) придружио се суперзвезди у њеној првој посети Великој Британији.

Прочитајте још: "НЕСРЕЋА СА МАСОВНИМ ЖРТВАМА" на концерту! Муж Кајли Џенер направио помаму својим наступом: Певао док су људи гинули, а тврди да није знао шта се дешава (ФОТО)

Наступ набијен емоцијама

Адел је отпевала четири потпуно нове, до сад неоткривене песме са свог предстојећег албума, "30". Али, суперзвезда, која је у прошлости била отворена у вези са страхом, признала је да је била забринута због повратка на сцену и рекла публици: „Ус***ла сам се! Тако сам нервозан!".

Фото: Профимедиа

Дуа Липа, Идрис Елба и Мајкл Мекинтајер били су међу познатим личностима у публици, као и њен пријатељ Алан Кар који јој се придружио на сцени. Адел је остала у сузама након што се поново сусрела са лицем из детињства, а затим је охрабрила комичара (45) да забавља публику док се она поново шминка.

Потом је покушао да отпева њену нумеру Make You Feel My Love, што је изазвало кикот публике.

Адел није наступила у Великој Британији од својих наступа на стадиону Вембли у јуну 2017. и признала је да је прошло толико дуго да јој је био потребан телепромптер да би запамтила своје текстове.

Фото: Профимедиа

Један инсајдер је објаснио: „Адел је била разиграна и забавна на сцени, али могло се рећи да је осећала притисак. Звучала је боље него икад, али било је неколико погрешних покрета током целе вечери, било због техничких проблема или због њених нерава. Али то је био апсолутно невероватан догађај - у "кући" није било сувог ока."

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas