Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
светске звезде

"Није прихватљиво што ме је варао али ја сам му опростила": Проговорила жена једног од НАЈПОЗНАТИЈИХ ФУДБАЛЕРА

Први пут је јавно показала свој бес, али и опроштај.

1644488412_profimedia-0661153426.jpg
Фото: пиxабаy
Oglas

Колин Руни је први пут показала бес због преваре мужа Вејна — рекавши да његове бројне афере „нису прихватљиве“. Истиче и како су је пријатељи питали зашто nije napustila бившег аса Енглеске и Манчестер Јунајтеда након што је ухваћен  са проституткама иза њених леђа.

Колин је истакла  да је невероватно што је њихов 13-годишњи брак опстао, а она је одлучила да не напусти свог мужа  делимично због њихових дечака.

Она каже за Амазон документарац Руни, који излази овог петка: „Живот иде даље, а ја сам кренула даље", преноси познати магазин The sun.

Прочитајте још: КЛОИ КАРДАШИЈАН у припијеном смеђем комбинезону: Показала витку фигуру и ДРАСТИЧАН ГУБИТАК КИЛОГРАМА

Опраштање је, рекла бих, другачије. Није прихватљиво то што је урадио, али десило се и то је била фаза живота кроз коју смо сви морали да прођемо у то време. Али смо кренули даље.

„Опраштам му, али то није било прихватљиво. Ако дође до тога, причаћемо о томе као што причамо о томе сада. Нисам сада бесна као у то време када се све догодило.”

Она је додала: „Мислим да је невероватно што смо данас ту где јесмо. Имамо среће што смо обоје имали снагу и подршку једни од других и људи око нас да наставимо даље. То је нешто на чему смо морали напорно да радимо."

Не бих стајала овде да му нисам опростила.

Колин, мајка Каија, Клеја, Каса и Кита, признала је да Вејну више није дозвољено да пије без надзора.

Прочитајте још: Након велике среће уследила туга, Катарина Грујић неутешна: "Била је анђео на земљи"

Вејн Руни морао је да се јавно извини за скандал када је прошлог јула ухваћен да је заспао  у јефтиној хотелској соби са групом оскудно одевених жена. Вејнова посета борделу у Ливерпулу 2004. такође је приказана у документарцу који се снима о њему, саопштава Тhe sun.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas