Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ИЗНЕНАЂЕЊЕ

Никада је нисмо видели без плаве перике: Доли Партон изгледа НЕПРЕПОЗНАТЉИВО са својом ПРАВОМ косом (ФОТО)

Чувена 76-годишња певачица је похваљена јер је поделила снимак своје праве косе на новој фотографији.

1642679477_profimedia-0482776997.jpg
Фото: Profimedia
Oglas

Још у фебруару 2020., Доли је поделила црно-белу слику себе у кабини за снимање на Инстаграму.

Запањила је све у класичном белом џемперу, иако фанови нису могли да не примете да је на фотографији показала своју природну плаву косу. Стил је много питомији од велике и претеране плаве перике коју обично носи, док је певачица позната и по одважној одећи.

Уз фотографију, Доли је написала: „Тамо где се дешава магија."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dolly Parton (@dollyparton)

Похвале за Доли

Доли је објавила фотографију на Инстаграму пре скоро две године, а фотографија се недавно поново појавила јер многи фанови не могу да верују колико другачије изгледа без перике. У одељку за коментаре, један обожавалац је написао: „Волим твоју праву косу, Доли!! Волим те заувек!!”

Прочитајте још: Венчање Бруклина Бекама из прве руке: Вереница Никола "ЗАЗИРЕ" од хаљине маме Викторије (ФОТО)

Други је додао: „Волите своју природну косу Доли. Лепа!" Трећи се огласио: „И ти добро изгледаш са равном косом."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dolly Parton (@dollyparton)

Други су оставили емоџије са црвеним срцем, док су бројни фанови рекли легендарној певачици да је „прелепа“.

Ретка стара фотографија

У скорије време, Доли је поделила ретку фотографију на којој је био њен супруг Карл Дин. На фотографији, која је објављена на Твитеру у новембру, Доли је носила јарко ружичасти топ, жуте панталоне, одговарајући каиш и накит. Држала се за руке са својим мужем Карлом, који сада има 79 година.

Доли – чији је рођендан 19. јануара – написала је уз фотографију подељену на Твитеру: „Нађи себи партнера који ће те подржати као мој Карл Дин!“

Фотографија је једна од ретких слика Карла које је јавност видела, пошто је бизнисмен одлучио да се држи подаље од рефлектора и то му годинама успева.

Љубавна прича

Доли је упознала свог мужа првог дана у Нешвилу када је имала само 18, а Карл 21. Пар се упознао испред локалне перионице 1964.

„Заправо смо се срели првог дана када сам се преселила у Нешвил“, рекла је Доли раније у ТВ емисији Дом и породица. „Имала сам 18 година, 1964. Понела сам прљаву одећу у журби да стигнем до Нешвила. Била сам доле у ​​перионици. Ставила сам своју одећу у веш у ову машину и била сам нова у Нешвилу", присећа се она.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dolly Parton (@dollyparton)

„Шетала сам улицом и један згодан момак је прошао и рекао ми је нешто попут 'Хеј, изгорећеш на сунцу' или тако нешто. Рекала сам 'Шта ти је?' или тако нешто." Доли је наставила:

„Стао је и почели смо да разговарамо. У то време сам заправо чувала децу и тако смо разговарали. Рекала сам му где сам одсела и додала 'Дођи сутра па ћемо разговарати.'  Тако је дошао неколико дана, седели смо на пожарним стубовима где сам ја чувала дечака и имали смо први састанак.

У међувремену, Карл је знао да ће он и Доли провести свој живот заједно након што ју је први пут видео.

„Моја прва помисао је била да ћу се оженити том девојком“, рекао је он на Долиној званичној веб страници. „Моја друга мисао је била: ’Боже, она добро изгледа.’ И то је био дан када је мој живот почео.“

Пар се венчао две године касније, 30. маја 1966, у Ринголду у Џорџији, мало пре него што је Доли објавила свој први албум.

БОНУС ВИДЕО: 

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas