· · Коментари: 0

"Никада нећу имати унуке": Светлана Бојковић потпуно искрено о ћеркиној борби за потомство

Прослављена глумица не крије да је велика подршка својој ћерки

1660574188_svret.jpg
Фото: ТВ Новости

Глумица Светлана Бојковић у браку са Милошем Жутићем, добила је ћерку Катарину 1972. године. Катарина је наследила таленат од маме и пошла њеним стопама. Катарина ће прославити јубиларни педесети рођендан, али она се није остварила у улози мајке.

Цеца Бојковић открила је да је била велики ослонац ћерки током њене борбе за потомство:

Прочитајте још: Ћерка Џулије Робертс изгледа исто као она: Прелепа Хејзел је слика и прилика своје мајке (ФОТО)

- Каја је имала велику подршку свог мужа и моју, наравно. Срећна сам што смо то превазишли. Толико људи нема децу, па живи добар и испуњен живот. Наравно, лепо је имати унуке који настављају твоју породичну историју. Ја то нећу имати, с Катаринина и моја животна прича за мене је велика награда. У мом овоземаљском трајању огледа све што сам хтела и умела.

За магазин "Глориа" открила је како је реаговала када је Катарина добила Стеријину награду, али и да више без икакве треме гледа своју наследницу у позоришту и на екрану:

- Највише сам се радовала - прича Светлана, када је добила Стеријину награду, једину коју ја никад нисам добила. То је за мене, њену мајку, било посебно важно. Ако Бог хоће да те казни и учини да се "наједеш" глуме, онда одреди да ти и дете буде глумац. Сваку Кајину младалачку трауму на путу глумачког сазревања ја сам двоструко пропатила. Трудила сам се да то пред њом прикријем да је не бих повредила и да јој у свакој муци будем ослонац. Хвала богу, то је прошло. Више немам трему кад је гледам у позоришту, на филму или телевизији.

Бонус видео:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.