Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

НИКО НИЈЕ ЗНАО ДА ЈЕ ОВО ЛАУШЕВИЋЕВ СИН: Гледали сте их заједном у овом филму

Глумац Жарко Лаушевић (63) преминуо је после дуге и тешке болести, а тужну вест је поделила глумчева супруга Анита.

1700052741_Untitled.jpg
Фото: Принтскрин/Yоутубе
Oglas

Био је један од наших најталентованијих глумаца и имао је богату глумачку каријеру.

Филм "Боље од бекства" из 1993. године, у којем је играо главну улогу био је један од најуспешнијих остварења тог времена. Филм је први пут приказан пре 30 година, а недуго након премијере десила се трагедија у којој су настрадала два момка, због чега је наш глумац служио затворску казну.

Невероватан сплет околности је био тај да се сценарио поменутог филма готово пренео у реалност, па је Лаушевић након одслужења затворске казне напустио Србију и отпочео живот у Америци.

Жарко Лаушевић развео се од супруге Маје током боравка у затвору, а са њом има ћерку Асју и сина Душана. Невероватна је чињеница да је баш Душан са оцем играо у филму "Боље од бекства", где је био одличан у улози сина главног лика, малог Питера. Тада је имао само три године.

Лаушевић се други пут оженио у Њујорку, и то Анитом Лаушевић, са којом има ћерку Јану.

Душан, који је био испред камере још као мали дечак, ипак није пошао очевим стопама.

Како су писали домаћи медији, он је докторирао и бави се уметношћу. Као и његове сестре живи и ради у Америци.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas