Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

НИКОЛА РОКВИЋ ОДБИО ВАНВРЕМЕНСКИ ХИТ: Нумеру је на крају отпевао Џеј - "Није коме је речено, него коме је суђено"

Никола Роквић није препознао потенцијал легендарне нумере

1712652341_Foto-Ataimages.rs-Nikola-Rokvic.jpg
Фото: Атаимагес.рс
Oglas

Никола Роквић проговорио је о својој каријери и успесима, те се осврнуо на највеће хитове које је некада давно одбио.

Никола се присетио својих почетака које је имао уз оца Маринка Роквића и открио које песме је одбио.

– Први албум сам објавио 2006. за „Гранд“, али сам пре тога гостовао са својим оцем. Саша Поповић је одличан продуцент и велики човек који је осмислио све и њему честитам – рекао је Никола.

- За мене је најбитније да радим са добрим људима, који имају добре намере и који на посао не гледају из неких материјалних побуда, већ и уживају у томе. Ја се тиме водим и хвала Богу да тако могу да радим.

Његов велики хит „Мед и слатко грожђе“ једна је од најслушанијих песама и најпеванијих у „Звездама Гранда“, а певач је сада открио и како његов отац није веровао да ће постићи успех управо са том нумером.

– Драго ми је, то је песма са Грандовог фестивала. Када сам је чуо код Баше који је радио и музику и текст, донео сам демо снимак кући и мој тата кад је чуо прво је питао шта је то, да ли је могуће да ћу то да певам и рекао да не ваља ништа. Ја сам ипак одллучио да је снимим јер када нешто одлучим, идем главом кроз зид и на моју радост и на Маринкову после радост песма је лепо прошла. Занимљиво је да је он отварао своје наступе са песмом „Мед и слатко грожђе“– испричао је Роквић који ни сам није могао да замисли да ће се песма толико слушати.

– Нисам очекивао, то се никад не зна. Некад типујеш на једну песму, а прође нека друга. То је као што је Маринко хтео да избаци песму са албума „Ти за љубав ниси рођена“ док моја мајка није рекла да је та нумера најбоља и да је остави и само је та на крају прошла са тог албума. Нуђена ми је и песма „Имати па немати“ од Џеја, али је нисам препознао. Ипак, мислим да се то Џеју више веровало и да је баш за њега. Није коме је нуђено, већ коме је суђено – истакао је певач чији цео интервју можете погледати у видеу на почетку текста.

(Гранд)

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas