Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Никола Роквић отворено о породици: Волите своје родитеље и сваки дан им кажите лепу реч

Певач Никола Роквић породици и новој песми

1654069534_rokvic.jpg
Фото: Yоутубе принтсцреен
Oglas

„Београдски синдикат“ јуче је објавио своју нову песму у којој је део отпевао и Никола Роквић који се тим поводом данас укључио у програм К1 телевизије и открио гледаоцима како је дошло до ове, неки би рекли, необичне сарадње. 

Прочитајте још: Јована Јеремић признала да се заљубила, па открила детаље из љубавног живота
 
- Почаствован сам и велика ми је част и задовољство што сам отпевао део песме „Стара гарда“ са мојим другарима и браћом из „Београдског синдиката“. Познајемо се дуго, Жобла је један од мојих најбољих пријатеља. Подржавам их и дуго се дружимо па је дошло време да заједно нешто урадимо. Њихова идеја је била да отпевам део песме и одмах ми се допала. Улазим и ја у те године када деца расту и почиње да долази до мене све то о чему песма говори. Пронашао сам се – рекао је Никола с осмехом у емисији „Кец на једанаест“. 

– Када је реч о делу песме у којем се проналазим то је пре свега оно да се доста хидрирам и тренирам. И јурњава по кући са децом, то је стварно то. 

На коментар водитеља да како године пролазе све више личи на свог оца Маринка, Никола је рекао:

- Примећујем и ја то. Све више примећујем да личимо, а то раније нисам видео. Нарочито откако је отишао. Када имамо родитеље поред себе мање обраћамо пажњу, али када неко оде и када толико недостаје, схватамо шта смо имали и колико то значи и вреди. Поручујем зато свима: Волите своје родитеље и сваки дан им кажите лепу реч и искажите им љубав, јер како време одмиче природно је да почну да нас напуштају – казао је Никола Роквић данас на телевизији К1.  

„Београдски синдикат“ 11. јуна на Ташмајдану одржаће велики концерт и надају се да ће и Никола успети да им се придружи на бини.

Прочитајте још: Камерон Дијаз искрено о улози мајке: "Желим да доживим 110 година и будем уз ћерку"

- Тог дана имам наступ у Подгорици. Покушавао сам да видим за те датуме, могу ли да се помере, јер бих волео да будем на Ташу. Не могу још увек ништа са сигурношчу да кажем. Али, како год да буде, а знам из прве руке какав се спектакл спрема, биће доста изненађења, много добрих песама и сигуран сам добре енергије, позивам све да дођу на Таш! Много је посла хвала Богу, и имам већ договорене наступе за цео септембар и октобар, а спремам и нову песму која ће изаћи у наредних месец дана. Јако сам задовољан. Мало ће бити комерцијалнија у односу на оно на шта је публика од мене навикла  - најавио је Никола Роквић у емисији „Кец на једанаест“.

БОНУС ВИДЕО:

 

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas