Oglas
· · Komentari: 0

Nikola Rokvić otvoreno o porodici: Volite svoje roditelje i svaki dan im kažite lepu reč

Pevač Nikola Rokvić porodici i novoj pesmi

1654069534_rokvic.jpg
Foto: Youtube printscreen
Oglas

„Beogradski sindikat“ juče je objavio svoju novu pesmu u kojoj je deo otpevao i Nikola Rokvić koji se tim povodom danas uključio u program K1 televizije i otkrio gledaocima kako je došlo do ove, neki bi rekli, neobične saradnje. 

Pročitajte još: Jovana Jeremić priznala da se zaljubila, pa otkrila detalje iz ljubavnog života
 
- Počastvovan sam i velika mi je čast i zadovoljstvo što sam otpevao deo pesme „Stara garda“ sa mojim drugarima i braćom iz „Beogradskog sindikata“. Poznajemo se dugo, Žobla je jedan od mojih najboljih prijatelja. Podržavam ih i dugo se družimo pa je došlo vreme da zajedno nešto uradimo. NJihova ideja je bila da otpevam deo pesme i odmah mi se dopala. Ulazim i ja u te godine kada deca rastu i počinje da dolazi do mene sve to o čemu pesma govori. Pronašao sam se – rekao je Nikola s osmehom u emisiji „Kec na jedanaest“. 

– Kada je reč o delu pesme u kojem se pronalazim to je pre svega ono da se dosta hidriram i treniram. I jurnjava po kući sa decom, to je stvarno to. 

Na komentar voditelja da kako godine prolaze sve više liči na svog oca Marinka, Nikola je rekao:

- Primećujem i ja to. Sve više primećujem da ličimo, a to ranije nisam video. Naročito otkako je otišao. Kada imamo roditelje pored sebe manje obraćamo pažnju, ali kada neko ode i kada toliko nedostaje, shvatamo šta smo imali i koliko to znači i vredi. Poručujem zato svima: Volite svoje roditelje i svaki dan im kažite lepu reč i iskažite im ljubav, jer kako vreme odmiče prirodno je da počnu da nas napuštaju – kazao je Nikola Rokvić danas na televiziji K1.  

„Beogradski sindikat“ 11. juna na Tašmajdanu održaće veliki koncert i nadaju se da će i Nikola uspeti da im se pridruži na bini.

Pročitajte još: Kameron Dijaz iskreno o ulozi majke: "Želim da doživim 110 godina i budem uz ćerku"

- Tog dana imam nastup u Podgorici. Pokušavao sam da vidim za te datume, mogu li da se pomere, jer bih voleo da budem na Tašu. Ne mogu još uvek ništa sa sigurnošču da kažem. Ali, kako god da bude, a znam iz prve ruke kakav se spektakl sprema, biće dosta iznenađenja, mnogo dobrih pesama i siguran sam dobre energije, pozivam sve da dođu na Taš! Mnogo je posla hvala Bogu, i imam već dogovorene nastupe za ceo septembar i oktobar, a spremam i novu pesmu koja će izaći u narednih mesec dana. Jako sam zadovoljan. Malo će biti komercijalnija u odnosu na ono na šta je publika od mene navikla  - najavio je Nikola Rokvić u emisiji „Kec na jedanaest“.

BONUS VIDEO:

 

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas