Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Нисам хтела да се скинем ни по коју цену": Лидија Вукићевић открила детаље са снимања једне серије - "Била сам спремна да раскинем уговор"

Глумица је открила детаље снимања сцене са чувеним Батом Живојиновићем

1664794293_lidijavuk.jpg
Фото: АТА имагес
Oglas

Лидија Вукићевић иза себе има бројне улоге. Глума је одувек била њена љубав и страст, али открила је коју сцену није желела да сними. Тек је била завршила факултет када јој је директор фотографије на снимању затражио да се скине. Ни по коју цену није хтела то да уради:

- Снимала сам са редитељем Миланом Јелићем у Метрополу филм "Развод на одређено време" са Батом Живојиновићем. Радили смо једну сцену. Директор фотографије је био тада покојни Петко и он се умешао у ту нашу сцену. Рекао је тада "мала (ја сам тада тек завршила Факултет драмских уметности), ти мораш овде да се скинеш". Ја сам му одмах одговорила "не, велики ја се нећу скинути овде". Он ми је одмах потом одговорио "ви глумице када дођете тако са факултета, хоћете па неће много сте фине". Само сам рекла да не знам ја друге глумице, али ја нећу овде да скинем. Нема никаквих проблема да раскинем уговор, била сам спремна на све - изјавила је за "Курир".

Прочитајте још: "Ми имамо супер однос": Аца Лукас о односу са Соњом Вуксановић, па открио истину о свом ЕМОТИВНОМ ЖИВОТУ

- Дакле, ја сам гађала са очекивањем да ми се врати митраљез. Тако је и било, завршили смо филм. Ја се нисам скинула, направљена је дивна сцена. Дан-данас се пушта тај филм. Мада тај исти директор фотографије је снимао серију "Вук Караџић". Добила сам месец дана раније да исчитам Баранија, Милоша Обреновића с обзиром да сам требала да играм велику љубав Милоша Обреновића - наставила је причу.

Прочитајте још: Стручњак за говор тела објашњава какву је поруку послао принц Вилијам на новој породичној фотографији (ФОТО)

Ту улогу није добила, а знала је и због чега:

- Иначе, Милоша Обреновића је играо један од наших највећих глумаца Берчек кога ја обожавам. Ођеданпут на вестима видим "пала прва клапа снимања серије "Вук Караџић". Схватила сам одмах, нико мени није требало да објашњава зашто ја не игра. Окренула сам редитеља и питала "да ли ја играм или не зато што желим да планирам своје време" - објаснила је Лидија.

Без поноса, како каже, не може се ићи кроз живот:

- Никада нисам молила или тражила јер је то понос и мислим да се без њега не може кроз живот. Он је рекао "па не, имала си проблем са Петком". Мени је жао што сам изгубила ту улогу, али морате некад да изгубите да би сте добили на другој страни. Једна улога мање више, зато што ја нисам дала да ме тако водају и свлаче зато сам данас нормална мајка, ћерка, комшија и све остало. Нико не може да вас натера на оно што не желите - истакла је за поменути медиј.

Бонус видео:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas