· · Komentari: 0

Stručnjak za govor tela objašnjava kakvu je poruku poslao princ Vilijam na novoj porodičnoj fotografiji (FOTO)

Nedavno je osvanula i prva zvanična fotografija novog kralja sa suprugom, sada kraljicom Kamilom, sinom, princom Vilijamom i princezom Kejt Midlton

1664789647_profimedia-0726467062.jpg
Foto: Profimedia

Britanski mediji nazvali su je "fantastična četvorka", a stručnjak za govor tela objašnjava da položaj princa Vilijama na fotografiji šalje poruku.

Pročitajte još: Viktorija Bekam još jednom pokazala da je "kraljica elegancije": Ovako je zatvorila svoju reviju u Parizu (FOTO)

- NJegove noge i način na koji su mu ruke sklopljene ispred torza formiraju pozu pažljivog čekanja - objašnjava stručnjak za govor tela Džejms za Metro.

Foto: profimedia

- To je vrsta poze koju vidite od osoblja u hotelskim predvorjima i to bi moglo da signalizira njegovu ulogu podrške i zamenika ocu. Izgleda poslušno, a ruka Kejt Midlton oko njegovih leđa sugeriše da je ona tu da ga podrži.

Za razliku od sina, kralj Čarls zagrlio je suprugu, kraljicu Kamilu. NJegova desna ruka obavijena je oko njenog struka, a stručnjak za govor tela naglašava da je ovo „neobičan javni iskaz naklonosti“.

Pročitajte još: Dugo ih nismo videli: Dženifer Lopez i Ben Aflek na doručku (FOTO)

Postavljalo se pitanje zbog čega na fotografiji nisu i Hari i Megan iako su bili u Britaniji za vreme ovog fotografisanja. Ipak, smatra se da par nema pravo da bude uključen u ovakvo fotografisanje jer su se povukli iz svojih uloga viših članova kraljevske porodice 2020. godine.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.