Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Нисам још користио ботокс, рано је": Огњен Амиџић искрено о естетским корекцијама, па се дотакао Маринка Маџгаља - „Имам свест, али немам доживљај да га више нема“

Водитељ је открио мало познате детаље из своје певачке каријере

1688633121_amig_show_27062023_0050.JPG
Фото: АТА имагес
Oglas

Огњен Амиџић, гостујући у емисији „Гоца схоw“, говорио је о настанку групе Фламингоси, дружењу са Маринком Маџгаљем, али и открио у чему је тајна његовог младалачког изгледа.

Познато је да ,поред жена, ни мушкарци нису успели да одоле чарима естетске хирургије. Ипак, популарни водитељ још увек сматра да му није време да се подвргне оваквом виду улепшавања.

- Нисам још користио ботокс, мислим да ми је рано. Косу сам наследио од прабабе, а младолико изгледам зато што сам „луд“. Негде сам стао у менталном доживљавању себе на неких тридесет година и то је то. Не могу даље да пребацим – рекао је Огњен, који и даље стоји иза тога да су третмани ботокосом,искључиво намењени женама.

Популарни водитељ истиче, како многи људи верују, да оно што виде или чују на телевизији је реалност, због чега су многи мислили да „Јутарњи програм“, који је својевремено водио на ружичастој телевизији, заправо је сниман у његовој соби.

- Када сам водио „Јутарњи програм“ из кревета, људи су ми упорно писали и питали ме, да ли ја живим тамо. Мислили су да су камере постављене у мојој соби. Често поверују у све што виде на телевизији – додао је Амиџић и испричап како је од новинарског посла дошао до тога се бави музиком.

- То је једна ненормална прича. Ја сам већ у школи имао бенд, где смо учили као да свирамо гитаре. Маџгаљ и ја смо радили заједно регионални пројекат и онда смо се нашли после једне његове представе, причали о својим мукама и дошли на идеју да направимо бенд.

Група „Фламингоси“ на самом старту освојила је срца публике, а Огњен каже да је све заправо настало из шале.

- Маринко је био врхунски гитариста и одличан певач. Договорили смо се у старту да то буде неки кич. Осмислили смо да нам стајлинг буде у стилу Фламингоса, да носимо та нека шарена одела као некадашњи неки шминкери и да изводимо ту неку ретро - евергрин морску музику. Циљ нам је био да наступамо пред тридесет људи у кафани, који капирају шалу и долазе у клуб да се томе се смеју – присећа се водитељ и објашњава како је настала прва песма, која је уједно постала и регионални хит.

- Дошли смо код Копца, Кона и Граје у студио. Тражили смо од њих да нам напишу текст за песму, која би звучала као састав у петом разреду основне школе са свим описним придевима. Тако је настала песма „Води ме“, а касније и спот, који смо снимали на крову гараже на Обилићевом венцу. Маџгаљ је на пола снимања морао да оде, јер је имао представу, а мени је тог дана била слава. Након две недеље, све је кренуло да се одвија „лудачки“. Звао ме је један менаџер и питао да ли бисмо желели да наступимо у клубу у Котору, јер је наша песма невероватан хит. Питао сам га, како са једном песмом да имамо наступ, а он ми је одговорио, да можемо да је изведемо неколико пута. Тада се све отргло контроли. Снимили смо песму „Обала“, „Здравко Чолић“, а потом долази чувена „Беовизија и песма „Луди летњи плес“, где је нама једини циљ био, да из „Греен роома“ машемо нашим мамама – прича Огњен у даху и открива да му је јако жао што те године нису победили, јер сматра да би сигурно довели Евровизију у Србију.

- Мислим да те године није била нека конкуренција на Евровизији и да бисмо сигурно победили. Музика ме некако покреће на потпуно другачији начин. Разлика између водитељског посла и певања је та, што као музичар имаш ту могућност да изађеш и да певаш пред 50 хиљада људи на неком стадиону, док са телевизијом то не можеш – казао је.

Маринко Маџгаљ преминуо је 2016. године након дуге и тешке борбе са опаком болести. Огњен истиче да му најбољи пријатељ јако недостаје, али да и даље нема доживљај о томе да није присутан у његовом животу.

- Потпуно је тај неки чудан доживљај свега тога. Имам свест да њега више нема, али немам доживљај – закључио је Огњен Амиџић у емисији „Гоца схоw“ на телевизији К1.

Бонус видео:

 

                                 Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas