Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"НИСАМ ЗНАЛА ГДЕ СЕ НАЛАЗИМ": Зорја доживела пех у финалу ПЗЕ пред излазак на сцену

 Талентована певачица Зорја, наступила је у финалу ПЗЕ са песмом "Лик у огледалу", која је освојила престижно треће место на недавно одржаном такмичењу

1710258455_Foto-Printscreen-YouTube-RTS-Pesma-Evrovizije---Zvanicni-kanal.jpg
Фото: Принтсцреен/ YоуТубе - РТС Песма Евровизије - Званични канал
Oglas

У емисији "Ако проговорим" на телевизији К1, млада певачица открива да је током такмичења доживела неколико пехова, али и напомиње да је они нису омели да маестрално изведе своју нумеру у финалу.

- Плакала сам после прве пробе, јер сам била у фалшу скроз. Ништа нисам чула, нисам знала где се налазим. У финалу пре него што сам изашла на бину сам се загрцнула. Када сам почела да кашљем, осетила сам да ми нешто стоји заглављено између носа и грла и тако сам изашла на бину, али срећа брзо се све решило. Затим, током извођења песме на сцени, промашила сам рупу и нисам могла да откопчам хаљину. На крају сам одлучила и да остане каква јесте, нисам желела да се мучим са њом - каже Зорја и истиче да је пре изласка на сцену схватила колико је срећна: 
 
- Пре него што сам изашла на сцену сам схватила колико сам срећна. Прво, што сам имала прилику да сарађујем са свим дивним људима који су учествовала и што смо успели да направимо спектакуларно такмичење. Искрено, живела сам за та три минута на сцени и срећна сам што сам успела да доживим све то што сам доживела. За мене је то моја победа - додаје:

Поред талента за певање, Зорја има таленат и за свирање инстумената, те не крије да би волела да научи да их свира што више.

-  Свирам виолину, а сада сам почела да учим да свирам и клавир. Такође, знам мало да свирам и  флауту. Иако немам апсолутни слух, након толико година научила сам да се оријентишем као да га имам. Волела бих да научим да свирам све инструменте - закључила је Зорја у емисији "Ако проговорим" на телевизији К1.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas