Oglas
· · Komentari: 0

"NISAM ZNALA GDE SE NALAZIM": Zorja doživela peh u finalu PZE pred izlazak na scenu

 Talentovana pevačica Zorja, nastupila je u finalu PZE sa pesmom "Lik u ogledalu", koja je osvojila prestižno treće mesto na nedavno održanom takmičenju

1710258455_Foto-Printscreen-YouTube-RTS-Pesma-Evrovizije---Zvanicni-kanal.jpg
Foto: Printscreen/ YouTube - RTS Pesma Evrovizije - Zvanični kanal
Oglas

U emisiji "Ako progovorim" na televiziji K1, mlada pevačica otkriva da je tokom takmičenja doživela nekoliko pehova, ali i napominje da je oni nisu omeli da maestralno izvede svoju numeru u finalu.

- Plakala sam posle prve probe, jer sam bila u falšu skroz. Ništa nisam čula, nisam znala gde se nalazim. U finalu pre nego što sam izašla na binu sam se zagrcnula. Kada sam počela da kašljem, osetila sam da mi nešto stoji zaglavljeno između nosa i grla i tako sam izašla na binu, ali sreća brzo se sve rešilo. Zatim, tokom izvođenja pesme na sceni, promašila sam rupu i nisam mogla da otkopčam haljinu. Na kraju sam odlučila i da ostane kakva jeste, nisam želela da se mučim sa njom - kaže Zorja i ističe da je pre izlaska na scenu shvatila koliko je srećna: 
 
- Pre nego što sam izašla na scenu sam shvatila koliko sam srećna. Prvo, što sam imala priliku da sarađujem sa svim divnim ljudima koji su učestvovala i što smo uspeli da napravimo spektakularno takmičenje. Iskreno, živela sam za ta tri minuta na sceni i srećna sam što sam uspela da doživim sve to što sam doživela. Za mene je to moja pobeda - dodaje:

Pored talenta za pevanje, Zorja ima talenat i za sviranje instumenata, te ne krije da bi volela da nauči da ih svira što više.

-  Sviram violinu, a sada sam počela da učim da sviram i klavir. Takođe, znam malo da sviram i  flautu. Iako nemam apsolutni sluh, nakon toliko godina naučila sam da se orijentišem kao da ga imam. Volela bih da naučim da sviram sve instrumente - zaključila je Zorja u emisiji "Ako progovorim" na televiziji K1.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas