· · Коментари: 0

"НИТИ СЕ ВИЂАМО СВАКИ ДАН, НИТИ СТАЛНО ПИЈЕМО КАФУ!" Цеца открива у каквом су односу она и Гоца Божиновска

Фолк дива Цеца Ражнатовић проговорила је о вези са бизнисменом Богданом Срејовићем.

1629297505_ceca-i-goca.JPG
Фото: YоутубеПринтсцреен

- Код нас важи правило као и свуда на Балкану, да фамилију не можеш да бираш јер је то оно што ти је бог дао, али зато можеш пријатеље и партнере. Њих бираш по личном сензибилитету или личној природи. Да тражиш особу која је слична теби - рекла је Светлна Ражнатовић, па додала:

- Не верујем у оно супротности се привлаче. Не, исти се привлаче. Доказано је хиљаду пута када је реч о пријатељима и партнерствима. Просто, морате да имате особу са којом се разумете и има иста интересовања као ви, онда немате разлога за препирке.

У медијима се последњих дана спекулише како није у добрим односима са колегицном Гоцом Божиновском, која је недавно добила унука, а на слављу се није појавила Цеца. Она је демантовала да је у лошим односима са Божиновском:

- Са Гоцом сам у изузетно коректним односима. Нити се виђамо сваки дан, нити подразумева то да морамо да стално ручамо и пијемо кафу. Гоца је жена која има огрому каријеру, те њој не треба нико да би се чуло и причало о њој. Естрадна мешетарења ме не интерусују и не погађају. Глупости су да смо Гоца и ја у свађи. Све је у реду.

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.