Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
југословенске звезде

Низао је хитове у старој Југославији, а жене су га обожавале: Како данас изгледа певач који је некада сламао срца нежнијем полу (ФОТО)

Већ дуго је у складном браку

1648838033_alen.png
Фото:Yоутубе/принтсцреен/Гранд продуцтион
Oglas

Југословенски музичар Ален Славица рођен је 1954. године у  Карловцу. Иза себе има богату каријеру и чак 14 издатих албума и много препознатљивих синглова.

"Дао сам ти душу" и "С тобом нашао сам срећу" и дан-данас певамо. Издао је албуме "Шарене очи", "Испод јастука", "Под крилима неба", "Ти си моја сретна звезда" били су међу најпродаванијим у тадашњој Југославији.

Када се појавио на јавној сцени, важио је за једног од најатрактивнијих мушкараца са тадашње музичке сцене.

Прочитајте још: Преживео је две клиничке смрти, али је доктор учинио чудо: Ово је син НАДЕ ТОПЧАГАПИЋ

Ален је 1989. отишао у Канаду, где је одржао концерт за дочек Нове године, а у том периоду је одржао и неколико солистичких концерата. Убрзо по повратку у Хрватску, одлучио је да се врати у Канаду. Након тога је чак 11 година живео на релацији Канада-Хрватска.

Читаво то време, остао је веран музици,а након дуге паузе наступио је на фестивалу Далматинска шансона са песмом "Маслине". Годинама уназад ради за друге певаче и музичаре.

Прочитајте још: Заволели сте га у филму "МОНТЕВИДЕО, БОГ ТЕ ВИДЕО", а нисте знали да је његов отац једна од највећих ФИЛМСКИХ ЛЕГЕНДИ (ФОТО)

 

Ален се данас рекреативно бави спортом и у складном је браку са супругом Сандром са којом има ћерку Ему. Југословенски певач је врло активан на друштвеним мрежама. 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas