Oglas
· · Komentari: 0
jugoslovenske zvezde

Nizao je hitove u staroj Jugoslaviji, a žene su ga obožavale: Kako danas izgleda pevač koji je nekada slamao srca nežnijem polu (FOTO)

Već dugo je u skladnom braku

1648838033_alen.png
Foto:Youtube/printscreen/Grand production
Oglas

Jugoslovenski muzičar Alen Slavica rođen je 1954. godine u  Karlovcu. Iza sebe ima bogatu karijeru i čak 14 izdatih albuma i mnogo prepoznatljivih singlova.

"Dao sam ti dušu" i "S tobom našao sam sreću" i dan-danas pevamo. Izdao je albume "Šarene oči", "Ispod jastuka", "Pod krilima neba", "Ti si moja sretna zvezda" bili su među najprodavanijim u tadašnjoj Jugoslaviji.

Kada se pojavio na javnoj sceni, važio je za jednog od najatraktivnijih muškaraca sa tadašnje muzičke scene.

Pročitajte još: Preživeo je dve kliničke smrti, ali je doktor učinio čudo: Ovo je sin NADE TOPČAGAPIĆ

Alen je 1989. otišao u Kanadu, gde je održao koncert za doček Nove godine, a u tom periodu je održao i nekoliko solističkih koncerata. Ubrzo po povratku u Hrvatsku, odlučio je da se vrati u Kanadu. Nakon toga je čak 11 godina živeo na relaciji Kanada-Hrvatska.

Čitavo to vreme, ostao je veran muzici,a nakon duge pauze nastupio je na festivalu Dalmatinska šansona sa pesmom "Masline". Godinama unazad radi za druge pevače i muzičare.

Pročitajte još: Zavoleli ste ga u filmu "MONTEVIDEO, BOG TE VIDEO", a niste znali da je njegov otac jedna od najvećih FILMSKIH LEGENDI (FOTO)

 

Alen se danas rekreativno bavi sportom i u skladnom je braku sa suprugom Sandrom sa kojom ima ćerku Emu. Jugoslovenski pevač je vrlo aktivan na društvenim mrežama. 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas