Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Њихову смрт никада није преболела: Никад виђена фотографија Еве Рас са супругом и ћерком (ФОТО)

Ева Рас доживела је велику породичну трагедију када јој је преминуо супруг, а убрзо затим и ћерка

1634110051_eva.jpg
Фото: YоуТубе принтсцреен /ТВ Пинк
Oglas

Иако је научила да живи са тим, глумица је сакрила је све успомене од себе, те у њеном стану нема породичних фотографија нигде.

Прочитајте још: Марко Живић у ЖИВОТНОЈ ОПАСНОСТИ, стање се ПОГОРШАЛО: Глумац пребачен на одељење са најтежим пацијентима

Глумица је једном приликом испричала да праву истину о смрти ћерке Круне, никад није открила.

Наиме, како је глумица истакла, њена ћерка Круна је била одличан ђак и обожавала је да иде у школу. За време студирања филмске режије добила је стипендију Француске, јер је већ са пет година знала да говори њихов језик. Када су Горана Паскаљевића питали зна ли неког ко би студирао филмску режију као гост-студент у Паризу, он се одмах сетио Круне. Но, после неког времена она је преминула, а за Еву је њена смрт и даље мистерија.

Од трагедије се никад није опоравила

"Горан је био очајан кад је Круна преминула у Паризу. То је било страшно. Тај дан је требало да идем на премијеру у Суботицу и чекала сам кола да дођу по мене. Звони интерфон, ја кажем да ћу одмах сићи доле, а они одговоре: "Не, ми ћемо доћи код вас." Три полицајца су дошла у мој стан и питају ме да ли је моја ћерка била у Паризу, а ја кажем: "Па она је сада тамо", а они мени као из топа: "Па она је умрла!" Тако сам ја сазнала. И, наравно, они ништа не знају о томе, него су ме послали да идем у Министарство спољних послова да ми они кажу. Али ни тамо ништа нису знали. Па су ми портири рекли, онако, да ме утеше ваљда: "Ако нико ништа не зна, можда је ваша ћерка и жива." То ме је некако држало у нади да заиста јесте", рекла је глумица.

"На крају су ми у полицији у Љермонтовљевој рекли да је умрла, после три дана. Био је то 3. јул 1993. Једва сам успела, уз помоћ министра спољних послова и још неких људи, да депортујем Крунино тело и да је овде сахранимо. Уз ковчег смо добили и налаз обдукције, француска полиција ништа није открила и записали су да је умрла природном смрћу. Ја сам касније причала неким мојим кумовима да се она тамо у Паризу можда упетљала у неке мрачне ствари, политику, и да је зато француска полиција написала онако у извештају. Онда ми је мој кум Миленко Вучетић, писац, рекао да причам радњу као из филма "Никита" и да то нема везе са реалношћу. Не знам, тако је Бог хтео", испричала је неутешна глумица, којој је Круна оставила заувек ожиљак на срцу.

Ева је била у браку са Радомиром Стевићем Расом, а после шест година брака добили су ћерку којој су дали име Круна. Давне 1982. године, њих троје су се нашли на насловници магазина "Нада", а ово је једина фотографија на којој су сви заједно.

Прочитајте још: "Требала сам и ја да будем у тим колима": Лепа Лукић открила шта никада није урадила откако је погинула Силвана Арменулић

Исте године Ева је остала без мужа, који је изненада преминуо у 40. години. Али ту се недаће за њу нису завршиле.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas