Oglas
· · Komentari: 0
OTVORENO

"Trebala sam i ja da budem u tim kolima": Lepa Lukić otkrila šta nikada nije uradila otkako je poginula Silvana Armenulić

Lepa Lukić bila je jedna od rivalki slavne pevačice, koja je poginula u saobraćajnoj nesreći 1976. godine

1634106285_lepa-lukic.jpg
Foto: YouTube printscreen /TV Pink
Oglas

Folk zvezda gostujući u jednoj emisiji govorila je o svom liku u filmu "Toma", koji je od svoje premijere, postao jedan od najgledanijih filmova svih vremena.

Pročitajte još: Lične stvari Ejmi Vajnhaus na aukciji: Tu je i haljina iz Beograda (FOTO)

Mnogi smatraju da je ovo jedno od najemotivnijih filmskih ostvarenja, ali Lepa Lukiić, čiji se lik takođe prikazuje u filmu, smatra da i nije baš verodostojno prenesen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Srb VIP (@srbija.v.i.p)

- Dobar je film. Tamo sam sa cigaretom i alkoholom, a to nisam probala u životu. Čast mi je što je "Srce je moje violina" u filmu iako nije postojala dok je Toma Zdravković bio živ. Bjelogrlić voli tu pesmu, nešto mora da se doda. Preplakala sam ceo film - rekla je Lepa Lukić u emisji "Ami Dži šou" i otkrila:

"Nikada nisam više sela za volan"

- Trebalo je i ja da budem u tim kolima. Uspavala sam se prvi put u karijeri. Od 1976. godine nisam sela da vozim. Ne znam ni što produžavam vozačku. Kad sam vozila uvek je neko bio sa mnom, kad naiđe kamion ja se uplašim. Bile smo rivalke, iste su sudbine - govorila je Lepa Lukić u emisiji Amidži šou.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas