Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ЊОЈ ЋЕ ВЕЧЕРАС БИТИ НАЈТЕЖЕ: Српска лепотица удата је за репрезентативца Швајцарске - "Срце ми куца за обе нације" (ФОТО)

Млада и лепа српкиња вечерас ће имати подељене емоције

1669970589_kristina.jpg
Фото: Инстаграм принсцреен/кристинафреулер
Oglas

Кристина Шивчић Фројлер, удата је за швајцарског репрезенативца Рема Фројлера, али упркос великој љубави коју осећа према њему, воли и земљу из које потиче, па ће јој вечерас били веома тешко за кога да навија.

Прочитајте још: Стали на крај свим ТРАЧЕВИМА: Гудељ и Јовић фотографијом одговорили на причу да су се потукли (ФОТО)

- Срце ми куца за обе нације, јер сам рођена у Швајцарској и дечко ми игра за национални тим, али не заборављам никад одакле потичем. Тако ћу и навијати -  рекла је Кристина Шивчић пре 4 године, када су Швајцарска и Србија одмериле снаге на Светском првенству у Русији. Тада је швајцарска репрезентација славила резултатом 2:1.

Кристина је тада на себи имала занимљиву одевну комбинацију на којој су биле боје обе земље и свим силама је бодрила путем друштвених мрежа нашу и швајцарску репрезентације.

Фото: Инстаграм прнтсцреен/кристинафреулер

Лепа српкиња и Ремо су тада били у вези, коју су у међувремену крунисали браком, а постали су и родитељи. 

Какву је одевну комбинацију Кристина припремила за вечерашњу утакмицу, сазнаћемо од 20х, када је на програму одлучујући меч наше репрезентације за пролаз у другу фазу такмичења..

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas