· · Komentari: 0

Stali na kraj svim TRAČEVIMA: Gudelj i Jović fotografijom odgovorili na priču da su se potukli (FOTO)

Fudbaleri su odlučili da jednom zasvagda odgovore na tračeve

1669816750_lukajov.png
Foto: Instagram/printskrin/lukajovic

Svetsko prvenstvo u Kataru glavna je tema svih medija, a utakmice se prate sa velikim žarom. Međutim, ovaj veliki događaj prate i razni tračevi i neproverene priče.

Sudeći po jednom od mnogobrojnih tračeva, fudbaleri naše reprezentacije, Luka Jović i Nemanja Gudelj, navodno su se potukli i to zbog žene. Iako nije navedeno o kojoj je pripadnici lepšeg pola vest, oni su odlučili da na šaljiv način demantuju te glasine.

Pročitajte još: Katarski šeik mahnuo brazilskoj navijačici, a reakcija njegove supruge je obišla svet (VIDEO)

Foto: Instagram/printskrin/lukajovic

"Sprema za sledeću rundu", napisao je Luka u opisu fotografije. Oba fudbalera su na šaljiv i originalan način odgovorili zlim jezicima.

Nemanja je odlučio da ripostuje Lukinu fotografiju na svom profilu, dodajući emotikone srca i smajlija koji plaču od smeha.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.