Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"О оваквом успеху нисам размишљао": Мле Китић се много НАМУЧИО да би остварио своје СНОВЕ, а први ХОНОРАР је поделио са другарима

Одрастање познатог певача уопште није било лако

1666680928_mile_kitic_21122017_0014.jpg
Фото: Атаимагес.рс
Oglas

Миле Китић је изградио веома успешну каријеру. Његов пут је био тежак и захтеван, а током одрастања је имао новца само за основне потребе. Био је скроман и широке руке, па је ту особину задржао и данас. Детињство је провео на селу, у породици где је поред њега било још четворо деце.

"Рођен сам на селу. У породици је било нас петоро деце. Живели смо од земљорадње. Нисмо били баш сиромашни, било је хране, пића, стоке, али нисмо могли да приуштимо себи све што смо желели, на пример, добар бицикл, и тако неке ствари. Спавали смо у кући где се само ложила једна пећ, остале собе су биле хладне, без грејања. Било је тога и да сам спавао на местима где је влага, на буђавом душеку. Није било ни добре гардеробе, ни ципела, али смо били здрави. Зато сам сад здрав. Бар сам тако чуо, да људи који се мало намуче кроз детињство и живот, чак дуже живе", рекао је певач раније једном приликом.

Први наступ јеимао када је био средњошколац, а хонорар који је добио је поделио са другарима.

"Био сам средњошколац када сам први пут певао за Нову годину у Вогошћи. Власник ресторана ми је тада исплатио велики хонорар, толико је било пара да нисам знао шта ћу с њима! Можда је то било као сада 20.000, 30.000, али је то за мене било превише! Поделио сам то са другарима, био сам широке руке, што сам и дан данас. Чак и сада, када добро 'прођем' за викенд, морам један део новца некоме да дам - бенду, возачу, небитно. Кажу, да би узео нешто, мораш да отвориш руку", признао је Миле Китић.

Прочитајте још: Нападнут син Вики Миљковић: "Срећа је што је Андреј активни спортиста"

Никад није ни сањао да ће постићи овакав успех. Спортом се бавио цео живот, па је тако мислио да ће постати професор физичког васпитања, али га је живот одвео на другу страну.

"О оваквом успеху нисам размишљао. Основну школу сам завршио у селу код Дервенте, а као јако млад сам отишао у Сарајево. Тамо сам завршио саобраћајно-техничку школу и маштао сам да будем професор физичког васпитања, јер се спортом бавим цео живот. Зато сам после средње школе ишао на пријемни на ДИФ, али ништа од тога није било, јер сам тада почео да певам и свирам", рекао је певач.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas