Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Она је НЕСУЂЕНА КРАЉИЦА ЗМАЈЕВА: Могла је да стекте СВЕТСКУ славу али није успела - "Срце ми није било на месту"

Уместо Емили Кларк ова глумица је требала да добије улогу

1668179996_Foto-Printscreen-Instagram-tamzinmerchant-Printscreen-YouTube-lust8888.jpg
Фото: Принтсцреен/Инстаграм - тамзинмерцхант, Принтсцреен/YоуТубе - луст8888
Oglas

Емилија Кларк је стекла светску славу након улоге Денерис у планетарно популарној серији "Игра престола". Оно што мало људи зна је да је та улога треба да припадне Тамзин Мерчант, која је тада имала 21 гоидну. Она је снимила пилот епизоду, након које је улогу добила Емили.

Према њеним речима, сцена прве брачне вечери Денерис и кала Дрога је била једно јако непријатно искуство. Амерички медији су тада пренели да је та сцена била много бруталнија од оне коју смо на крају видели у првој епизоди серије. Након што је кал Дрого конзумирао брак са својом младом Денерис, у пилот епизоди је свему присуствовао коњ с ерекцијом.

– Снимање те пилот епизоде је било одлична лекција, заиста – рекла је она у једном интервјуу. – То је била потврда да треба да слушам своје инстинкте и пратим их, јер сам покушала да се извучем из те ситуације и, док сам још била под уговором, јесам се повукла. Потом су ме врло убедљиви људи наговорили да се вратим. Након тога, нашла сам се гола и уплашена у Мароку, како јашем коња који је очигледно много узбуђенији него ја.

 

Од почетка је осећала да улогу не треба да прихвати.

– То је била лекција да слушам свој стомак, који ми је поручио да то није прича коју ћу са убуђењем испричати, да не треба да будем срећна сасмо зато што ми други кажу да будем – истакла је она.

За колегиницу која ју је заменила има само речи хвале и сматра да јој је било суђено да ту улогу добије.

– Мислим да је било суђено да Емилија Кларк добије ту улогу – она је очигледно била узбуђена што ће испричати ту причу, она је била легендарна и изврсна. Али за мене, једноставно ми срце није било на месту – рекла је Тамзи и наставила:

– Било је смешно ићи на аудиције аутобусом на ком је лице Емилије Кларк. Као, "ох, моје превозно средство је данас баш занимљиво" – признаје Тамзин.

 

Мајкл Ломбардо је касније истакао да се Тамзин није добро показала у сценама са колегом Џејсоном Момоом.

– Сви знамо какав је Денерисин пут. Њене сцене са Џејсоном једноставно нису "упалиле" – истакао је, док је његов колега продуцент Брајан Когман рекао је Тамзин била изванредна, али је Емилија Кларк "очигледно рођена да одигра Денерис".

 

Тамзин је, иначе, касније играла у серијама "Салем", "Супердевојка" и "Царнивал Роw", а ускоро ће објавити свој први роман "Шеширџије".

 

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas