Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"ОЧАЈАН САМ ВОЗАЧ": Позната водитељка СЛУПАЛА 10 АУТОМОБИЛА, имала ТЕШКЕ ПОВРЕДЕ, а сада улази у бизнис са колима! (ФОТО)

Учила је на грешкама.

1636040412_pjimage--51-.jpg
Фото: Принтскрин/Инстаграм/ montenegrina_o
Oglas

Бивша водитељка и модел, Оља Црногорац, доланела је одлуку да се укључи у породичан бизнис - рентирање луксузних аутомобила.

Иако се данас одлично сналази са аутомобилима, у једном интервјуу за домаће медије је изјавила да то у почетку никако није био случај. Била је "очајан" возач.

Прочитајте још: НЕУХВАТЉИВА: Краљица Елизабета "ПОБЕГЛА" из Виндзора у свом омиљеном Роверу, а ево где је требало да буде у то време (ФОТО)

Скупе лекције

"Најгоре од свега је то што сам била очајан возач, типично женско... гледа свуда око себе док вози, а најмање гледа на пут којим вози, те се онда проблеми нон стоп дешавају. У животу ми се догодило да сам слупала око десетак аутомобила. Неколико пута је била тотална штета и ништа није могло да се среди и поправи. Мада, дешавало се да сам имала толико опасних повреда да сам једва преживела", испричала је некадашња водитељка и додаје да је уз своје "проблеме" научила доста тога о аутомбилима.

"Поправљајући аутомобиле, почела сам да се распитујем где који део може јефтинији да се купи, шта је замајац, осовина, филтери… Посете механичару утицале су да научим многе ствари, тако сам почела да схватам разлике међу аутомобилима, које иначе женама нису битне. Сада знам и шта је кубикажа, колико ауто може да вреди ако је прешао одређену километражу, па све до ситних појединости које су углавном биле мушкарцима приоритетне и они су најбоље знали", рекла је Оља.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas