Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
БУНТОВНИК

НЕУХВАТЉИВА: Краљица Елизабета "ПОБЕГЛА" из Виндзора у свом омиљеном Роверу, а ево где је требало да буде у то време (ФОТО)

Краљица, која је носила тамне наочаре и мараму, виђена је данас како се вози аутомобилом око свог имања у Виндзору. То је први пут да је виђена у јавности откако је провела ноћ у болници.

1635778625_profimedia-0640886894.jpg
Фото: Profimedia
Oglas

Краљица је примећена први пут откако је провела ноћ у болници.

Нико је не може зауставити

Виђена је данас како вози аутомобил око свог имања у Виндзору, истог дана када је требало да присуствује самиту о климатским променама ЦОП26 у Глазгову.

Прочитајте још: Важила је за једну од НАЈЛЕПШИХ ЖЕНА ЈУГОСЛАВИЈЕ, а данас ОВАКО ИЗГЛЕДА - Сећате се Силије из "Последњег круга у Монци"? (ФОТО)

Њено Величанство је носило мараму и тамне наочаре док је седела за воланом свог зеленог Јагуара којим обично превози своје псе.

Фото: Профимедиа

У петак је откривено да је 95-годишња краљица отказала све радне посете у наредне две недеље и да јој је саветовано да се држи „лаких послова у канцеларији“.

То значи да је неколико њених краљевских ангажмана отказано, укључујући конференцију о климатским променама ЦОП26 која почиње данас.

Краљица, која је недавно први пут користила штап у краљевским посетама, опоравља се након што је урадила тестове и провела ноћ у болници прошлог месеца.

Фото: Профимедиа

Краљевски помоћници су инсистирали да је краљица „доброг расположења“ и нагласили да њен медицински тим једноставно предузима „разумне мере предострожности“ са својим најновијим саветима.

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas