Oglas
· · Komentari: 0

"OČAJAN SAM VOZAČ": Poznata voditeljka SLUPALA 10 AUTOMOBILA, imala TEŠKE POVREDE, a sada ulazi u biznis sa kolima! (FOTO)

Učila je na greškama.

1636040412_pjimage--51-.jpg
Foto: Printskrin/Instagram/ montenegrina_o
Oglas

Bivša voditeljka i model, Olja Crnogorac, dolanela je odluku da se uključi u porodičan biznis - rentiranje luksuznih automobila.

Iako se danas odlično snalazi sa automobilima, u jednom intervjuu za domaće medije je izjavila da to u početku nikako nije bio slučaj. Bila je "očajan" vozač.

Pročitajte još: NEUHVATLJIVA: Kraljica Elizabeta "POBEGLA" iz Vindzora u svom omiljenom Roveru, a evo gde je trebalo da bude u to vreme (FOTO)

Skupe lekcije

"Najgore od svega je to što sam bila očajan vozač, tipično žensko... gleda svuda oko sebe dok vozi, a najmanje gleda na put kojim vozi, te se onda problemi non stop dešavaju. U životu mi se dogodilo da sam slupala oko desetak automobila. Nekoliko puta je bila totalna šteta i ništa nije moglo da se sredi i popravi. Mada, dešavalo se da sam imala toliko opasnih povreda da sam jedva preživela", ispričala je nekadašnja voditeljka i dodaje da je uz svoje "probleme" naučila dosta toga o autombilima.

"Popravljajući automobile, počela sam da se raspitujem gde koji deo može jeftiniji da se kupi, šta je zamajac, osovina, filteri… Posete mehaničaru uticale su da naučim mnoge stvari, tako sam počela da shvatam razlike među automobilima, koje inače ženama nisu bitne. Sada znam i šta je kubikaža, koliko auto može da vredi ako je prešao određenu kilometražu, pa sve do sitnih pojedinosti koje su uglavnom bile muškarcima prioritetne i oni su najbolje znali", rekla je Olja.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas