Oglas
Oglas
· · Коментари: 1

Огласила се Деа Ђурђевић након ОПЕРАЦИЈЕ: Ево у каквом је стању водитељка (ФОТО)

Деа је поделила фотографију на свом Инстаграм профилу и открила како је прошла њена интервенција

1676023923_foto-ATA-images-Dea.jpg
Фото: АТА имагес
Oglas

Водитељка Деа Ђурђевић пре четири године доживела је стравичну саобраћајну несрећу у којој јој је откинута рука. Након тога уследио је дуг период опоравка, а храбра водитељка имала је чак 22 интервенције.

Недавно се подвргла још једном ризичном захвату, а сада се огласила на друштвеним мрежама и рекла да је све прошло у реду:

Драги моји људи, хвала вам свима на неизмерној подршци! Шака је јуче оперисана и коначно смо скинули ортозу. Ово је била веома захтевна операција - написала је у објави, па додала:

- Требало ми је много да се психички припремим за нову интервенцију и сад се осећам фантастично. Бескрајно сам захвална што могу да користим своју руку и што ћу је тек користити у пуном капацитету.

- И ово смо преживели. Сада још јаче. Када је најтеже онда се најлепше смејемо и најјаче се боримо. Видимо се сутра ујутро на "Пинку"! Будите ми безбедни - закључила је водитељка.

Она је отворено причала о периоду након саобраћајне несреће, откривајући да је једно време мрзеља људе који имају обе функционалне руке:

- Било је момената да мрзим људе који имају обе функционалне руке. Мени дође рецимо медицинска сестра да ми помогне, ја сам била на морфијуму и све ме боли и она да ми појача мало морфијум или да ми да неки други лек, ја је гледам са мржњом - признала је, па додала:

- Ја сам се њој после извинила, јер просто није фер, она води рачуна о мом животу, а ја јој се мрштим. Ја сам се онда питала зашто ја, не зашто не она, него зашто ја. Али онда кад престанеш да питаш схватиш, ваљда зато што могу да поднесем, не знам... Поента је како све то преживиш и шта научиш - рекла је у емисији у емисији "На терапији са Славицом Ђукић Дејановић".

У истој емисији објаснила је да нема контакт са оцем:

- Није ми било свеједно што немамо контакт. Прво сам била љута, онда сам била тужна, а на крају то преболиш. Читала сам пуно, тако сам преболела. Читала сам доста о психологији и негде саму себе сам убедила да је то требало да се деси и да из свега нешто можеш да научиш - признала је Деа.

Бонус видео:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas