· · Komentari: 1

Oglasila se Dea Đurđević nakon OPERACIJE: Evo u kakvom je stanju voditeljka (FOTO)

Dea je podelila fotografiju na svom Instagram profilu i otkrila kako je prošla njena intervencija

1676023923_foto-ATA-images-Dea.jpg
Foto: ATA images

Voditeljka Dea Đurđević pre četiri godine doživela je stravičnu saobraćajnu nesreću u kojoj joj je otkinuta ruka. Nakon toga usledio je dug period oporavka, a hrabra voditeljka imala je čak 22 intervencije.

Nedavno se podvrgla još jednom rizičnom zahvatu, a sada se oglasila na društvenim mrežama i rekla da je sve prošlo u redu:

Dragi moji ljudi, hvala vam svima na neizmernoj podršci! Šaka je juče operisana i konačno smo skinuli ortozu. Ovo je bila veoma zahtevna operacija - napisala je u objavi, pa dodala:

- Trebalo mi je mnogo da se psihički pripremim za novu intervenciju i sad se osećam fantastično. Beskrajno sam zahvalna što mogu da koristim svoju ruku i što ću je tek koristiti u punom kapacitetu.

- I ovo smo preživeli. Sada još jače. Kada je najteže onda se najlepše smejemo i najjače se borimo. Vidimo se sutra ujutro na "Pinku"! Budite mi bezbedni - zaključila je voditeljka.

Ona je otvoreno pričala o periodu nakon saobraćajne nesreće, otkrivajući da je jedno vreme mrzelja ljude koji imaju obe funkcionalne ruke:

- Bilo je momenata da mrzim ljude koji imaju obe funkcionalne ruke. Meni dođe recimo medicinska sestra da mi pomogne, ja sam bila na morfijumu i sve me boli i ona da mi pojača malo morfijum ili da mi da neki drugi lek, ja je gledam sa mržnjom - priznala je, pa dodala:

- Ja sam se njoj posle izvinila, jer prosto nije fer, ona vodi računa o mom životu, a ja joj se mrštim. Ja sam se onda pitala zašto ja, ne zašto ne ona, nego zašto ja. Ali onda kad prestaneš da pitaš shvatiš, valjda zato što mogu da podnesem, ne znam... Poenta je kako sve to preživiš i šta naučiš - rekla je u emisiji u emisiji "Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović".

U istoj emisiji objasnila je da nema kontakt sa ocem:

- Nije mi bilo svejedno što nemamo kontakt. Prvo sam bila ljuta, onda sam bila tužna, a na kraju to preboliš. Čitala sam puno, tako sam prebolela. Čitala sam dosta o psihologiji i negde samu sebe sam ubedila da je to trebalo da se desi i da iz svega nešto možeš da naučiš - priznala je Dea.

Bonus video:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.