Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Огласила се Џенифер Анистон први пут након смрти Метјуа Перија: "Морам да се опростим од нашег Метија, ово је дубока рана" (ФОТО)

Глумац Метју Пери, познатији као вољени Чендлер је изненада преминуо у 54. години живота

1700061472_370037931_185254717979070_8319424701385235714_n.jpg
Фото: Профимедиа/ Јутјуб принтсцреен/ Ентертаинмент Тонигхт
Oglas

Светска јавност остала је у шоку. Схрањен је у кругу породице и најближих пријатеља, а све очи биле су упрте у петорку из "Пријатеља" са којима је проводио највише времена током своје глумачке каријере.

Свет је чекао њхово оглашавање, али су они остали неми. Неколико дана након Метјуове смрти огласили су се заједничким саопштењем да дубоко пате и да ће се тек оглашавати појединачно у данима који следе.

Сада се огласила Џенифер Анистон, а познато је колико су она и Метју, поред великих колега, неговали и чврсто пријатељство:

- Ох, човече, ово је дубока рана. Морам да се опростим од нашег Метија, био је сулуди талас емоција које никада раније нисам искусила. Сви ми доживљавамо губитак у неком тренутку нашег живота. Губитак живота или губитак љубави. Бити у стању да заиста седите у овој тузи омогуц́ава вам да осетите тренутке радости и захвалности што сте волели некога тако дубоко. И ми смо га дубоко волели. Он је био део нашег ДНК. Увек смо били нас 6. Ово је била изабрана породица која је заувек променила ток онога ко смо били и какав ц́е бити наш пут. За Метија, он је знао да воли да засмејава људе. Како је сам рекао, ако није чуо смех мислио је да ц́е умрети. Његов живот је буквално зависио од тога. И дечко је успео у томе. Све нас је замејавао. И јако се смејао. У последњих неколико недеља прелиставала сам поруке једну за другом. Смех и плач па опет смех. Чувац́у их заувек и заувек. Нашла сам једну поруку коју ми је једног дана послао ниоткуда. То све говори - написала је Џенифер и додала:

- Метју толико те волим и знам да си сада потпуно миран и без икаквог бола. Разговарам с тобом сваки дан… понекад те скоро чујем како говориш „можеш ли бити луђи?“ Одмори мали брате. Увек си ми улепшавао дан…

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas