Oglas
· · Komentari: 0

Oglasila se Dženifer Aniston prvi put nakon smrti Metjua Perija: "Moram da se oprostim od našeg Metija, ovo je duboka rana" (FOTO)

Glumac Metju Peri, poznatiji kao voljeni Čendler je iznenada preminuo u 54. godini života

1700061472_370037931_185254717979070_8319424701385235714_n.jpg
Foto: Profimedia/ Jutjub printscreen/ Entertainment Tonight
Oglas

Svetska javnost ostala je u šoku. Shranjen je u krugu porodice i najbližih prijatelja, a sve oči bile su uprte u petorku iz "Prijatelja" sa kojima je provodio najviše vremena tokom svoje glumačke karijere.

Svet je čekao njhovo oglašavanje, ali su oni ostali nemi. Nekoliko dana nakon Metjuove smrti oglasili su se zajedničkim saopštenjem da duboko pate i da će se tek oglašavati pojedinačno u danima koji slede.

Sada se oglasila Dženifer Aniston, a poznato je koliko su ona i Metju, pored velikih kolega, negovali i čvrsto prijateljstvo:

- Oh, čoveče, ovo je duboka rana. Moram da se oprostim od našeg Metija, bio je suludi talas emocija koje nikada ranije nisam iskusila. Svi mi doživljavamo gubitak u nekom trenutku našeg života. Gubitak života ili gubitak ljubavi. Biti u stanju da zaista sedite u ovoj tuzi omogućava vam da osetite trenutke radosti i zahvalnosti što ste voleli nekoga tako duboko. I mi smo ga duboko voleli. On je bio deo našeg DNK. Uvek smo bili nas 6. Ovo je bila izabrana porodica koja je zauvek promenila tok onoga ko smo bili i kakav će biti naš put. Za Metija, on je znao da voli da zasmejava ljude. Kako je sam rekao, ako nije čuo smeh mislio je da će umreti. NJegov život je bukvalno zavisio od toga. I dečko je uspeo u tome. Sve nas je zamejavao. I jako se smejao. U poslednjih nekoliko nedelja prelistavala sam poruke jednu za drugom. Smeh i plač pa opet smeh. Čuvaću ih zauvek i zauvek. Našla sam jednu poruku koju mi je jednog dana poslao niotkuda. To sve govori - napisala je Dženifer i dodala:

- Metju toliko te volim i znam da si sada potpuno miran i bez ikakvog bola. Razgovaram s tobom svaki dan… ponekad te skoro čujem kako govoriš „možeš li biti luđi?“ Odmori mali brate. Uvek si mi ulepšavao dan…

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas