Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ОГЛАСИЛА СЕ ЈЕЛЕНА ЂОКОВИЋ: Овај потез су многи чекали! (ФОТО)

Јелена Ђоковић у последње време се није оглашавала, управо у периоду када се одигравала Нолетова драма у Мелбурну

1643297410_11406_jelena-djokovic-naslovna_ig.jpg
Фото: Драган Миловановић
Oglas

После дуге паузе, Јелена се данас огласила на свом инстаграму, али није поменула Новака, већ фондацију чији је она директор.

Подсећања ради, Јелена Ђоковић се, иначе, редовно оглашава мотивационим статусима о животу, књигама, природи... као и о фондацији "Новак Ђоковић" коју она води.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/jelenadjokovicndf

У данима аустралијске драме је, међутим, заузела много уздржанији став и огласила се само једном, на Божић. Тада је свима пожелела срећан празник, објавила заједничку фотографију са Новаком и написала:

Прочитајте још: "ЗЛА ЖЕНА" Одгајао сам Георгину Родригез када је њен тата био у затвору, али нас је заборавила кад је упознала Роналда, каже ујак (ФОТО)

"Срећан Божић свима који га данас славе! Мир Божији! Желим да сви буду здрави, срећни, сигурни и заједно са породицама. Волела бих да је моја породица данас на окупу, али утеха ми је да смо барем здрави. И ми ћемо расти из овог искуства.

Хвала вам драги људи широм света што користите свој глас да пошаљете љубав и подршку мом супругу. Дубоко удахнем да се смирим и нађем захвалност (и разумевање) за све што се сада дешава. Једини закон који сви треба да поштујемо без обзира где се налазимо је Лјубав и поштовање других људи. Лјубав и праштање никада нису грешка, већ моћна сила."

Од тог дана Јелена се није оглашавала све до дана, опет тако што је само шеровала пост о фондацији "Новак Ђоковић".

БОНУС ВИДЕО: 

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas