Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Огласила се наша наша шампионка у стрељаштву: "Мучни дани, мучни тренинзи. Ватрено оружје није за децу!"

Ивана Максимовић једна је од бројних јавних личности која је изнела своја осећања након трагедија које Србија не памти

1683276725_Untitled.jpg
Фото: Инстаграм/принтскрин/ Ивана Максимовић
Oglas

Ивана Максимовић, једна од наших најуспешних спортисткиња у стрељаштву, огласила се поводом трагедије која је задесила Србију, а и много шире.

Како живот мора да се настави, Ивана је отишла на тренинг, али како каже није јој било нимало лако да пуца.

- Мучни дани, мучни тренинзи... Земља се окреће, живот се наставља, али сваки метак који опалим ствара мучнину у стомаку. Зашто је дете од 13 година вежбало на ватреном оружју? Зашто је дете имало приступ татином пиштољу? Увек сам мислила да моја мама греши што крије делове татиног пиштоља по стану, још на различитим местима, да нико не зна где, јер шта ако уђе провалник, а ти не можеш да се одбраниш? Ватрено оружје није за децу, није игра! Стрељаштвом деца почињу да се баве у том периоду, али искључиво у стрељанама, где се гађа ваздушним оружјем и увек уз надзор тренера и адекватну обуку - написала је Ивана на Инстаграму и објаснила да би волела да њена деца упознају спорт којим се бави, али да за све постоји време и место.

 - Иако бих волела да моја деца упознају стрељаштво, можда и да се баве тиме, за све постоји време и место и оружје сходно годинама. Чак и ако дете показује склоност ка овом спорту, а нема довољно година... Ту су пушке на меткиће, пушке на ласер и тако даље. Деца су наше огледало, деца стичу хобије гледајући нас или оно што им понудимо. То нека нам је увек на памети, као и да васпитање и сигурност деце у нашим рукама - закључила је она.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas