Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Ово је најгори дан од кад знам за себе": Огласио се Слободан Радановић након незапамћене трагедије (ФОТО)

Певач је упутио снажну поруку свим родитељима

1683118953_slobaranaslov.jpg
Foto: ATA images
Oglas

К. К. (14), ученик седмог разреда Основне школе "Владислав Рибникар" на Врачару пуцао је јутрос у школи и том приликом убио осморо ђака и школског чувара, а седморо њих, међу којима је и наставница историје, су повређени.

Јавност је у шоку због велике трагедије у Београду, каква се не памти. Огласиле су се бројне јавне личности попут Јелене Карлеуше, Марије Шерифовић, Анастасије Ражнатовић, Констракте и многих других. Између осталог, снажну поруку је упутио и певач Слободан Радановић.

- Душа ме боли за овом децом. Не могу да дођем к себи. Све што се дешава у данашњем свету је лоше. Данашњи свет је лош. Лоши примери, лоша музика, лоше васпитање, лоши филмови, лоше емисије, лоше видео игрице. Ништа не ваља! Ривалства међу децом су већа него икада. Такмичење у бољем телефону, бољим патикама, броју лајкова. Наставник више нема ауторитет над децом. Деца су данас ауторитети и код своје куће и у образовним установама. Част изузецима, којих је мало. Незаинтересовани родитељи који кад год је то могуће увале деци телефон, како случајно не би морали да их забаве и разоноде. Деци је испран мозак. Ово је најгори дан од кад знам за себе! Деца се чувају и у децу се улаже. У будућност се улаже. Порука и за установе и за органе и за политичаре и за родитеље, просветаре и за све - написао је у објави.

Фото: Инстаграм/принтсцреен/слобарадановиц

- Незапамћена трагедија! Саучешће породицама настрадалих. Молимо се за оне који су рањени. Ово је страшно - додао је у наредној објави.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas