· · Коментари: 1

Огласила се представница Албаније након испадања и видног разочарења: "Да сам ушла у финале била бих последња"

Ронела Хајати огласила се на друштвеној мрежи Инстаграм

1652286705_ronel.jpg
Фото: Јутјуб/ принтсцреен/ Еуровисион Сонг Цонтест

Синоћ је у Торину одржано прво полуфинале Евровизије, највећег и најпознатијег музичког такмичења на свету. Седамнаест држава представило је своје нумере, а само 10 земаља се пласирало у велико финале које ће се одржати у суботу, 14. маја. Међу земљама које нису прошле даље је и Албанија.

Албанију је представљала Ронела Хајати која је уједно и прва наступала у синоћној полуфиналној вечери. Овај перформанс пропраћен је скандалозним и непримереним потезом када је Ронела показала двоглавог огла, симбола Велике Албаније. То није било у складу са правилима Евровизије будући да су било какве врсте политичке промоције забрањене, а више о целом догађају можете прочитати овде.

Будући да се Албанија нијепласирала у велико финале, Ронелино разочарење могло се видети на њеном лицу.

Прочитајте још: ЛАСТ МИНУТЕ АКЦИЈА - ПРАВА АТРАКЦИЈА У WАYОУТ-У

Фото: Јутјуб/скринсот/ Еуровисион Сонг Цонтест

Тим поводом се огласила на свом Инстаграм профилу и отворено рекла како се осећа.

- Чак и да сам ушла у финале, била бих последња. Знам. Али количина љубави коју сам добила је огромна. Победила сам на Евровизији јер сам освојила публику. И публика је увек у праву. Волим вас - написала је у опису фотографије.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.