Oglas
· · Komentari: 1

Oglasila se predstavnica Albanije nakon ispadanja i vidnog razočarenja: "Da sam ušla u finale bila bih poslednja"

Ronela Hajati oglasila se na društvenoj mreži Instagram

1652286705_ronel.jpg
Foto: Jutjub/ printscreen/ Eurovision Song Contest
Oglas

Sinoć je u Torinu održano prvo polufinale Evrovizije, najvećeg i najpoznatijeg muzičkog takmičenja na svetu. Sedamnaest država predstavilo je svoje numere, a samo 10 zemalja se plasiralo u veliko finale koje će se održati u subotu, 14. maja. Među zemljama koje nisu prošle dalje je i Albanija.

Albaniju je predstavljala Ronela Hajati koja je ujedno i prva nastupala u sinoćnoj polufinalnoj večeri. Ovaj performans propraćen je skandaloznim i neprimerenim potezom kada je Ronela pokazala dvoglavog ogla, simbola Velike Albanije. To nije bilo u skladu sa pravilima Evrovizije budući da su bilo kakve vrste političke promocije zabranjene, a više o celom događaju možete pročitati ovde.

Budući da se Albanija nijeplasirala u veliko finale, Ronelino razočarenje moglo se videti na njenom licu.

Pročitajte još: LAST MINUTE AKCIJA - PRAVA ATRAKCIJA U WAYOUT-U

Foto: Jutjub/skrinsot/ Eurovision Song Contest

Tim povodom se oglasila na svom Instagram profilu i otvoreno rekla kako se oseća.

- Čak i da sam ušla u finale, bila bih poslednja. Znam. Ali količina ljubavi koju sam dobila je ogromna. Pobedila sam na Evroviziji jer sam osvojila publiku. I publika je uvek u pravu. Volim vas - napisala je u opisu fotografije.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas