· · Komentari: 0
promo

LAST MINUTE AKCIJA - PRAVA ATRAKCIJA U WAYOUT-U

HURGADA IZ PRVE RUKE - DEFINITIVNO NAJPOVOLJNIJA PORODIČNA DESTINACIJA ZA LETO 2022

1651915958_slika01.jpg
Foto: Wayout

Pravo leto u Hurgadi počinje u maju, a zbog veoma velikog interesovanja, Wayout agencija je obezbedila dodatne kapacitete u najtraženijim hotelima i u avionima, a posebno izdvajamo Last Minute ponudu ponudu za putovanja u maju i u prvoj polovini juna, kao i First Minute ponudu za putovanja u drugoj polovini juna, julu i avgustu. Kao odličnu preporuku za porodice sa decom, preporučili bismo hotele Solymar Soma Beach sa jednom od najlepših plaži u Hurgadi, kao i New Eagles Aqua Park, zatim i novootvoreni Aqua Mondo Abu Soma  koji ima odlične komentare kolega sa destinacije, zatim najprodavaniji hotel ove sezone Long Beach Resort  u kome dvoje dece do 14 godina ne plaćaju smeštaj,  kao i neki od najtraženijih porodičnih hotela iz Sunrise lanca, iz koga bismo posebno izdvojili i jedan od najluksuznijih hotela u Hurgadi - Sunrise Crystal Bay, sa ocenom na Booking.com  9.1, kao i Sunrise Holidays hotel u samom srcu šetališne zone. Naravno, za one ljubitelje centra grada, čuvenog šetališta Sakala, izdvojili bismo hotele Bella VistaNew New Eagles Aqua Park Resort  i La Rosa Waves. Takođe, iz ponude izdvajamo i hotel Sunny Days Resort  kao neke od najpopularnijih hotela na našem tržištu.


Naravno, jedno od najlepših perioda u godini za putovanje u Egipat jeste u maju i junu, a za sve naše putnike pripremili smo mnoštvo ekskluzivnih i veoma atraktivnih ponuda za različite ukuse, kako bi svako od putnika moga da izabere pravi hotel za svoje dugo očekivano letovanje.


Foto: Wayout


Takođe bismo posebno izdvojili tek renovirani i rebrendirani hotel za koji Wayout agencija ima ekskluzivno pravo prodaje za ceo region Protels Grand Seas Resort sa jednom od najlepših i najdužih plaža u Hurgadi, kao i neke od najpopularnijih hotela na našem tržištu kao što Sea Gull, ili neki od čuvenih hotela iz Sunrise lanca  hotela kao što su  Sunrise Aqua Joy koji je prilagođen porodicama sa decom na samom šetalištu Memša, a na kraju bismo izdvojili i jedan od najboljih hotela u Hurgadi sa po mnogim mišljenjima najlepšom plažom u Hurgadi -  Sunrise Romance.  Hurgada i Egipat nisu samo letovanje i kupanje u moru, već i  fantastična all inclusive usluga, bogat noćni život, sunčanje tokom celog odmora, sjajni hotelski aqua parkovi za decu i bazeni koji se greju u toku zimskih meseci, odlasci na nezaboravne izlete u Luksor, Kairo, pustinjski Safari i još mnogo, mnogo toga, a uz potvrdu o vakcinaciji ili uz negativan antigenski ili PCR test, na svoje putovanje u Hurgadu možete otputovati bez stresa i dodatnih troškova.
Za sve ljubitelje luksuza, izdvojili bismo hotele Sentido Palm Royale 5*Lux sa jednom od najlepših plaža u Hurgadi, zatim Hilton Hurghada Plaza 5*Lux, koji je kao stvoren za hedoniste i u kom sve sobe imaju pogled na more, kao i JAZ Aqua Marine koji svoje goste nikada ne ostavlja ravnodušnim svojim kvalitetom i uslugom.

Naravno, period u julu i avgustu je najfrekventniji kada su u pitanju godišnji odmor, a za sve naše putnike, u saradnji sa najpopularnijim hotelima na našem tržištu, a posebno bismo izdvojili hotele koji imaju gratis smeštaj za dvoje dece do 14 godina, a to su Sunny Days Resort, New Eagles Aqua Park, Long Beach Resort, Bella Vista, La Rosa Waves, AMC Royal i Protels Grand Seas.

Foto: Wayout

Pozivamo sve zainteresovane putnike da koriste našu online platformu za rezervacije i putem sajta www.wayout.rs ili putem mail adrese  office@wayout.co.rs rezervišu svoje putovanje iz snova.

Foto: Wayout


Na kraju, napominjemo da sve aktuelnosti vezane za aranžmane agencije Wayout možete ispratiti i putem naše Facebook (https://www.facebook.com/WayoutBeograd) i Instagram (https://www.instagram.com/wayout.rs/?hl=en) stranice, a tamo vas čeka i mnoštvo zanimljivog sadržaja.

 

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.