Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Она је жена Небојше Дугалића: Такође је глумица, а у браку су дуже од 20 година и имају петоро деце (ФОТО)

О приватном животу Небојше Дугалића се мало зна

1693728103_fedis_zlatna_antena_06102022_0051.jpg
Фото: Атаимагес.рс
Oglas

Небојша Дугалић је један од најталентованијих и најпопуларнијих српских глумаца, ког см оу последњих неколико година смо имали прилке да видимо у бројним филмским и телевизијским остварењима.

Мада важи за веома шармантног глумца, он увек истиче да је његова породица његов понос и ослонац, као и да супругу Драгану воли највише на свету.

Иако ретко говори о свом приватном животу, знамо да се Небојша Дугалић оженио супругом Драганом још 2000. године и од тада су нераздвојни.

 - Моја супруга је колегиница, али уједно и критичар. Увек ми каже шта, како и где може боље да се уради. Допада јој се углавном што сам радио у последње време, попут "Државног службеника", "Жигосаних у рекету". Битно је да будемо разноврсни у својим улогама, како не бисмо досадили сами себи ― истакао је Небојша једном приликом.

Они су у браку већ дуже од 20 година, и имају петоро деце. Драгана се као млада такође бавила глумом, али је своју каријеру запоставила зарад породице.

Небојша и Драгана су један од глумачких парова са највише наследника у нашој земљи. Пар је специфичан и по томе што њихова деца носе дивна старинска имена: Јана, Видан, Богдана, Калин и Илина.

 

Небојша је у једном интервјуу искрено рекао да деца понекад васпитавају њега.

- Они мене сваки дан преслишавају. Недавно је трећи наш син направио неки лом по кући и супруга је викнула на њега и запретила му оштријим тоном да неће изаћи напоље ако не покупи све што је растурио, а он се окренуо истог тренутка и рекао јој: "Сад ми то исто реци, али лепо, како смо се договорили". Шта човек да уради него да послуша? Једном је исто био неваљао, то се понављало више пута и ја га питам: "Зашто си то урадио, колико пута сам ти рекао да то не радиш" а он је рекао: "Не знам, ваљда су деца таква" - испричао је Небојша.

- Недавно ми је супруга рекла за нашу најмлађу ћерку да је рођена глумица и да ће то сигурно бити, а ја ћу дати све од себе да тако не буде. Наравно, важно ми је да се баве оним што их занима, али више бих волео да то буде нека друга професија. Посвећени су музици, сви понешто свирају. Имати петоро деце тешко је само у почетку, док су још мали и у потпуности зависе од вас. Али, чим почну сами да се играју, и када крену у школу, много је лакше - испричао је својевремено глумац.

 

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas