Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ОНА НИЈЕ ФАВОРИТ: Војаж поткачио Бресквицу, открио за кога навија

Популарни певач Михајло Веруовић Војаж прокоментарисао је "Гнездо орлово", песму којом се његова бивша партнерка Анђела Игњатовић Бресквица представља на "Песми за Евровизију", и упоредио је са колегиницом Теја Дором

1709020917_90278_87531-beskvica-ig_f.jpg
Фото: Профимедиа/АТА имагес
Oglas

- Бресквица је члан екипе у којој сам ја, Генерације Зед, желим јој срећу... - рекао је на почетку Војаж, па истакао да је, по његовом мишљењу - Теја Дора бољи избор за "Евровизију".

- Мој лични фаворит је Теја Дора и "Рамонда", јер мислим да је Теодора већ направила неки успех са "ДЖанумом". Препознатљивија је у Европи са тим - навео је он због чега сматра да је она бољи избор од Бресквице.

- Али, наравно, ко год да на крају оде да представља Србију - подржавам... - истакао је Михајло за "Хyпе".

Подсетимо, певачица Анђела Игњатовић Бресквица, која се вечерас такмичи на "Песми за Евровизију", дала је суд о претходним представницима Србије на "Евровизији". Прошле године је Србију представљао Лука Ивановић, познатији као Лук Блек, са песмом "Само ми се спава", док је годину дана раније на "Евровизију" отишла Ана Ђурић Констракта са нумером "Ин Цорпоре Сано".

- Наравно да сам прошле године навијала за нашу земљу, али не могу да кажем да та песма представља нашу земљу, јер када чујеш ту песму наравно да ти не падне на памет Србија. Констракта је имала неку фору. Ушла је свима у главу. Ја мислим да је свако у том тренутку знао "Уметница мора бити здрава" - истакла је била Бресквица за "Зед ТВ".

- То је добро, разумеш, покренуло је неку лавину. Опет, по мом мишљењу, није песма која представља нашу земљу - закључила је Бресквица.

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas