Oglas
· · Komentari: 0

ONA NIJE FAVORIT: Vojaž potkačio Breskvicu, otkrio za koga navija

Popularni pevač Mihajlo Veruović Vojaž prokomentarisao je "Gnezdo orlovo", pesmu kojom se njegova bivša partnerka Anđela Ignjatović Breskvica predstavlja na "Pesmi za Evroviziju", i uporedio je sa koleginicom Teja Dorom

1709020917_90278_87531-beskvica-ig_f.jpg
Foto: Profimedia/ATA images
Oglas

- Breskvica je član ekipe u kojoj sam ja, Generacije Zed, želim joj sreću... - rekao je na početku Vojaž, pa istakao da je, po njegovom mišljenju - Teja Dora bolji izbor za "Evroviziju".

- Moj lični favorit je Teja Dora i "Ramonda", jer mislim da je Teodora već napravila neki uspeh sa "DŽanumom". Prepoznatljivija je u Evropi sa tim - naveo je on zbog čega smatra da je ona bolji izbor od Breskvice.

- Ali, naravno, ko god da na kraju ode da predstavlja Srbiju - podržavam... - istakao je Mihajlo za "Hype".

Podsetimo, pevačica Anđela Ignjatović Breskvica, koja se večeras takmiči na "Pesmi za Evroviziju", dala je sud o prethodnim predstavnicima Srbije na "Evroviziji". Prošle godine je Srbiju predstavljao Luka Ivanović, poznatiji kao Luk Blek, sa pesmom "Samo mi se spava", dok je godinu dana ranije na "Evroviziju" otišla Ana Đurić Konstrakta sa numerom "In Corpore Sano".

- Naravno da sam prošle godine navijala za našu zemlju, ali ne mogu da kažem da ta pesma predstavlja našu zemlju, jer kada čuješ tu pesmu naravno da ti ne padne na pamet Srbija. Konstrakta je imala neku foru. Ušla je svima u glavu. Ja mislim da je svako u tom trenutku znao "Umetnica mora biti zdrava" - istakla je bila Breskvica za "Zed TV".

- To je dobro, razumeš, pokrenulo je neku lavinu. Opet, po mom mišljenju, nije pesma koja predstavlja našu zemlju - zaključila je Breskvica.

BONUS VIDEO:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas