Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Они ће желети да буду јасни, али онда када буду спремни": Кејт Мидлтон је забринула свет, а ево када би могла да проговори о свему

Кејт Мидлтон би могла да проговори о свом здрављу када се врати на јавну дужност, пише Пипл

1710665564_6021a66213465507b2458f5e89e028e2b470b2cb.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Одсуство принцезе од Велса од њене операције абдомена 16. јануара довело је до широко распрострањених спекулација о њеном стању. Раније ове недеље, гласине су ескалирале након што је Кенсингтонска палата објавила уређену фотографију краљевске породице са њено троје деце на Дан мајки у Великој Британији, након чега се Кејт извинила.

Сандеј тајмс је у суботу цитирао инсајдере блиске Кејт (42) и принцу Вилијаму (41), указујуц́и да очекују да ц́е пар поделити детаље о операцији и опоравку, али ц́е то учинити у складу са својим роком и условима.

- Они су најотворенији када комуницирају са јавношц́у и могу да видим свет у коме би принцеза могла да разговара о свом опоравку. Ако би то урадила, тако би она то урадила. Они ц́е желети да буду јасни и отворенији, али ц́е то учинити када буду спремни. Очекивао бих да је то њен инстинкт и да ц́е то бити њен позив - рекао је извор за поменуте медије. 

Кенсингтонска палата је први пут објавила 17. јануара да је Кејт била подвргнута „планираној операцији абдомена” и да нец́е учествовати у краљевским дужностима све до после Ускрса. Палата је поновила ту изјаву пре неколико недеља када је портпарол краљевске породице рекао:

- Од самог почетка смо били јасни да је принцеза од Велса ван дужности све до Ускрса, а Кенсингтонска палата ц́е пружати ажурирања само када нешто буде значајно.

Сандеј тајмс такође извештава да Кејтин потенцијални датум повратка можда нец́е бити до 17. априла, што се поклапа са крајем школског распуста њене деце.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ


 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas