Oglas
· · Komentari: 0

"Organizacija nije bila na zadovoljavajućem nivou": Duška Vučinić razočarana ovogodišnjom Evrovizijom - "Nisu odgovorili zadatku"

Duška Vučinić sumirala je utiske o Evroviziji 2023 održanoj u Liverpulu

1684227638_pet_serija_07032019_0073.jpg
Foto: ATA images
Oglas

Pesma Evrovizije je ove godine održana u Velikoj Britaniji, tačnije gradu Liverpulu. Srbiju je predstavljao Luka Ivanović, poznatiji kao Luk Blek, a tokom celog trajanja programa novinarka i komentatorka, Duška Vučninić vodila je gledaoce iz Srbije.

Kako kaže, još uvek nije stigla da sumira utiske, a ovogodišni izbor za najbolju pesmu je opisala kao "neobičan".

- Jedna neobična Evrovizija za mene, koja imam iskustvo kada je ovo takmičenje u pitanju, sledeće godine biće 20 godina kako pratim Evroviziju. Neobična je bila po mnogo čemu, ali pre svega moram da kažem da je naš boravak u Velikoj Britaniji obeležila tragedija koja se dogodila u Srbiji. Zaista, u jednom trenutku smo pomislili da je besmisleno što smo u takvom trenutku na takmičenju koje nosi posebno raspoloženje i veselje, a mi nismo mogli da odgovorimo tome. Srećom, pa su organizatori, novinari, pa i ostali takmičari imali empatiju prema tome i to nam je mnogo pomoglo - rekla je Duška za Kurir.

Duška kaže da sama organizacija nije bila dobra i da je razočarana u BBC.

- Razočarana sam u BBC kao jedan od najrespektabilnijih javnih servisa u Evropi. Mislim da su mogli mnogo bolje i da nisu odgovorili zadatku onako kako bi oni morali da urade. Organizacija nije bila na zadovoljavajućem nivou, ali to je ono što smo mi preživljavali i to nije bitno jer se ne vidi na ekranu. Zvuk je bio jako loš. Mi svi dolazimo ranije na Evroviziju upravo zato da bi te probe doprinele savršenom nastupu. Onda se desi polufinale, pa se čuje glas koji ne treba da se čuje. Toga je bilo i tokom našeg nastupa, ali i kod drugih izvođača. Očekivala sam da će tokom neke od večeri u intervlaktovima i pauzama biti neka britanska muzička zvezda, koja god, a toga nije bilo. Prvo veče je obeležilo to što skoro nijedan komentator nije imao prenos, mešali su se glasovi, pa sam ja 15 minuta čekala da se otklone smetnje - objasnila je za pomenute medije.

Podsetimo, na velikoj 67. Pesme Evrovizije pobedila je Švedska predstavnica Lorin, sa pesmom "Tattoo".

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas