Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"ОСТАЛА ЈЕ СТАБИНА И НОРМАЛНА": Особа блиска Драгани Мирковић открила нове детаље

Жена која је радина у дворцу Драгане Мирковић изнела нове детаље о певачици

1711870742_1711525797_Foto-Ataimages.rs-Dragana-Mirkovic-i-Toni-660913161bf49.jpg
Фото: Атаимагес.рс
Oglas

Јавност данима бруји о разводу Драгане Мирковић и њеног супруга Тонија Бијелића, а сада је служавка која је радила у њиховом дворцу у Бечу изнела детаље о певачици.

- Драгану познајем читав живот, и одмах могу да кажем да тој жени паре не ударају о главу. Остала је стабилна и нормална поред свега што има, а има све на свету. Ја сам Драгану и Тонија служила годинама, понекад сам им чувала децу кад су била мала док је Драгана наступала. Шта да кажем за Гагу, која ме је третирала као другарицу… Јесте да је захтевала максималну чистоћу и хигијену, али то се ваљда подразумева, започела је и додала да оно што је певачица за њу урадила у животу није нико:

- Она ми је много помогла у животу, водила је моју породицу и мене на летовања, зимовања, мом сину купила је ауто, гледала је моју децу као да су њена, све нам је обезбедила, рекла је служавка Драгане Мирковић.

"Не радим већ неколико година код ње"

Служавка за Драгану Мирковић има само речи хвале, међутим разлог због ког је дала отказ није желела да открива.

– Пошто је кућа огромна, наравно да нисам могла за дан све да средим, али она је све то разумела и увек ми је говорила да правим паузу и одмарам се.

– После сам била задужена за кухињу јер сам специјалиста за многе ствари. Не знам да ли знате али Гагино омиљено јело је пасуљ, увек га је са одушевљењем јела и то из шерпе. Иначе није неки љубитељ страних кухиња, највише ужива у српској храни.

– Никад није посебно волела модерну храну, знам да смо се сви смејалли кад каже: ‘Од разних мућкалица и морских плодова не могу да се наједем као човек!‘ Била је добра газдарица, али и још бољи домаћин. Сећам се да сам једном спремала девет различитих врста јела, јер је желела да угоди свим пријатељима.

– Не радим већ неколико година код ње, разлог не бих откривала, али то је једна заиста посебна жена – причала је.

Подсетимо, у саопштењу Драгана је јавности открила да са супругом већ три године не живи под истим кровом, а о томе како се певачица осећа у овом тренутку открио је њен пријатељ из родног краја за емисију "Метар мога села", који истиче да је са певачицом свакодневно у контакту.

Будући да је Драгана једна од најбогатијих певачица у региону, многи се питају како ће након развода са Тонијем поделити имовину чија се вредност процењује на више од 100 милиона евра.

(Свет)

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas