Oglas
· · Komentari: 0

"OSTALA JE STABINA I NORMALNA": Osoba bliska Dragani Mirković otkrila nove detalje

Žena koja je radina u dvorcu Dragane Mirković iznela nove detalje o pevačici

1711870742_1711525797_Foto-Ataimages.rs-Dragana-Mirkovic-i-Toni-660913161bf49.jpg
Foto: Ataimages.rs
Oglas

Javnost danima bruji o razvodu Dragane Mirković i njenog supruga Tonija Bijelića, a sada je služavka koja je radila u njihovom dvorcu u Beču iznela detalje o pevačici.

- Draganu poznajem čitav život, i odmah mogu da kažem da toj ženi pare ne udaraju o glavu. Ostala je stabilna i normalna pored svega što ima, a ima sve na svetu. Ja sam Draganu i Tonija služila godinama, ponekad sam im čuvala decu kad su bila mala dok je Dragana nastupala. Šta da kažem za Gagu, koja me je tretirala kao drugaricu… Jeste da je zahtevala maksimalnu čistoću i higijenu, ali to se valjda podrazumeva, započela je i dodala da ono što je pevačica za nju uradila u životu nije niko:

- Ona mi je mnogo pomogla u životu, vodila je moju porodicu i mene na letovanja, zimovanja, mom sinu kupila je auto, gledala je moju decu kao da su njena, sve nam je obezbedila, rekla je služavka Dragane Mirković.

"Ne radim već nekoliko godina kod nje"

Služavka za Draganu Mirković ima samo reči hvale, međutim razlog zbog kog je dala otkaz nije želela da otkriva.

– Pošto je kuća ogromna, naravno da nisam mogla za dan sve da sredim, ali ona je sve to razumela i uvek mi je govorila da pravim pauzu i odmaram se.

– Posle sam bila zadužena za kuhinju jer sam specijalista za mnoge stvari. Ne znam da li znate ali Gagino omiljeno jelo je pasulj, uvek ga je sa oduševljenjem jela i to iz šerpe. Inače nije neki ljubitelj stranih kuhinja, najviše uživa u srpskoj hrani.

– Nikad nije posebno volela modernu hranu, znam da smo se svi smejalli kad kaže: ‘Od raznih mućkalica i morskih plodova ne mogu da se najedem kao čovek!‘ Bila je dobra gazdarica, ali i još bolji domaćin. Sećam se da sam jednom spremala devet različitih vrsta jela, jer je želela da ugodi svim prijateljima.

– Ne radim već nekoliko godina kod nje, razlog ne bih otkrivala, ali to je jedna zaista posebna žena – pričala je.

Podsetimo, u saopštenju Dragana je javnosti otkrila da sa suprugom već tri godine ne živi pod istim krovom, a o tome kako se pevačica oseća u ovom trenutku otkrio je njen prijatelj iz rodnog kraja za emisiju "Metar moga sela", koji ističe da je sa pevačicom svakodnevno u kontaktu.

Budući da je Dragana jedna od najbogatijih pevačica u regionu, mnogi se pitaju kako će nakon razvoda sa Tonijem podeliti imovinu čija se vrednost procenjuje na više od 100 miliona evra.

(Svet)

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas